København vil investere en halv milliard i Tingbjerg

Fra Københavns kommunes hjememside Tingbjerg-Husum er et fantastisk byområde, som gennem de sidste fem år har været inde i en positiv udvikling

Ikke angivet Ikke angivet,

25/06/2015

Fra Københavns kommunes hjememside

Tingbjerg-Husum er et fantastisk byområde, som gennem de sidste fem år har været inde i en positiv udvikling. Kriminaliteten er faldet, trygheden er steget og vi ser også en positiv udvikling i beboersammensætningen. Det skal vi holde fast i og bygge videre på, siger overborgmester i København, Frank Jensen.

Politiets statistikker viser rigtig nok at kriminaliteten er faldende. Men sognepræst Vogel og socialarbejdere pillede sidste år ved Frank Jensen glansbillede, om en forbedret bydel. Her tales der om

Søger man på Tingbjerg og kriminalitet får man hurtigt mange søgninger.I mange af artiklerne er temaet det samme. Lovlydige lokale beboer der ikke tør modsige bander med ekstreme religiøse synspunkter, fordi politiet ikke er synlige i bydelen.

Københavns kommune har derfor valgt at hjælpe bydelen med 500 millioner kroner over de næste 10 år, eller hvad der svarer til 100000 kr per beboer i området.

Dem der sagde at kriminalitet ikke betaler sig, har åbenbart ikke boet i en kommune styret af venstrefløjen. For hvorfor belønne en bydel, som styres af kriminelle.

Renovering ændret ikke folks religiøse eller kriminelle tendenser. Tingbjerg er ikke et artitektonisk problem, men et kriminelt. Sæt større politi ressourcer ind i disse områder, frem for at sætte betjente i fotovogne.