Katastrofefilmen "2012": Islam eneste overlevende religion

I Roland Emmerichs katastrofefilm "2012", som fik dansk præmiere d

Nicolai Sennels,

17/11/2009

I Roland Emmerichs katastrofefilm "2012", som fik dansk præmiere d. 13. november, går jorden under. Undertitlen på filmen er "Who will survive?"

Svaret er: Muslimerne - eller i hvert fald deres helligste steder.

Næsten ethvert kendt landmærke styrter sammen i filmen, inklusiv Vatikanet og Jesus-statuten som våger over Rio de Janeiro. Instruktøren forklarer scenerne med, at "jeg hader organiseret religion".

Det var også planlagt, at muslimernes helligste bygning, Kaaba'en, hvor muslimernes hellige sten - der blev tilbedt som den månegud, der senere blev til Allah - befinder sig. Men den scene blev skrevet ud af filmen: "Jeg må indrømme, at jeg ville have gjort det, men min medforfatter Harald Kloser sagde, at han ikke ville risikere at få en fatwa på sig. Og det vil jeg heller ikke."

Filmen 2012 er af islam-kritikere drillende blevet klassificeret "D" for dhimmi-status (dhimmi'er er ikke-muslimers status i muslimske samfund, kalifatet).

Se traileren for 2012 her.

Funfacts:
* De arabiske terrorister fra Tom Clancys bog er forvandlet til hvide neo-fascister i filmatiseringen The Sum of All Fears.

* I 2005-sæsonen af 24 Timer med tv-helten Jack Bauer, udgør en muslimsk familie en terrorcelle. Seriens producer, Fox, bliver presset til at give en forsikring for åben skærm om, at serien ikke har til hensigt at tegne et negativt billede af amerikanske muslimer.

* Comedy Central censorerede et billede af islams profet Muhammed i en 2006-episode af South Park. I samme episode ses Jesus lave lort på det amerikanske flag.

Kilde: Islamist Watch "Rated D for Dhimmitude"

Kilde: