Karadzic idømt 40 års fængsel folkedrab

Den vestlige fortælling var og er at onde serbere folkemyrdede bosniske muslimer i 1995 i Srebrenica

Ikke angivet Ikke angivet,

24/03/2016

Den vestlige fortælling var og er at onde serbere folkemyrdede bosniske muslimer i 1995 i Srebrenica. Nu er det her 180grader, så vi prøver lige at vende det hele engang. Hvis der er nogen der vil bidrage så gør det endelig, da jeg kun har sat mig lidt ind i det. 

Den alternative forklaring er at det var krig og hævn. Krig fordi det var nu engang. De bosniske muslimer der døde i Srebrenica var sjovt nok alle mænd og unge drenge, hvilke det jo næsten altid har været i krig. Hvis det var folkedrab, hvorfor skulle serberne så ikke have dræbt kvinderne og børnene i byen som i øvrigt fik lov til at forlade byen inden det endelige slag? (de onde serbere)

Det man så heller ikke har hørt i den vestlige forklaring er at det sådan set var hævn fra serbernes side, fordi de bosniske muslimer havde hærget serbiske landsbyerne uden for byen fra 92-95, hvor det ifølge serberne var nedslagtning af mænd, kvinder, børn og huse. Estimat her går fra 1000-4000 døde. I det hele taget er der stor usikkerhed omkring tallene. Også mht. hvor mange der blev regulært henrettet i Srebrenicia. Men det sker i krig og det sker når man hævner. 

Læs mere her: http://thesaker.is/special-report-the-truth-about-srebrenica-20-years-later/ denne for at udvide horisonten: https://www.youtube.com/watch?v=MnALEecbZ-k

Perspek Jeg må indrømme at jeg er taget med bukserne nede igen, fordi jeg troede på den vestlige forklaring. Men der er for mange mystiske ting i det. Ligesom der også er med IS nu til dags. Jeg begynder at overveje en seriøs konspiration imod Europa med den muslimske masseimmigration. I hvertfald er jeg ikke et sekund i tvivl om det ender på samme måde i Europa med muslimerne. Krig. En anden interessant ting er at det har taget 20 år at få afklaret det i Srebrenic. Der er stor usikkerhed omkring hvor mange der døde. Så kan man jo lige overveje, hvordan man så nogen sinde skal kunne stole på at der blev dræbt 6 mio. jøder i 2. verdenskrig af tyskerne!?