Kære læser, støt sponsorerne!

180Grader er inde i en forrygende udvikling

Jimmi Meilstrup,

09/11/2010

180Grader er inde i en forrygende udvikling. Vi har i dag dobbelt så mange besøgende som for et år siden, før vi lancerede den nye brugerstyrede model. Vi er gået fra cirka 40.000 unikke besøgende om måneden til cirka 80.000 ifølge Google Analytics.

Samtidig er 180Graders økonomi blevet sikret af seks nye sponsorer, som vi gerne vil opfordre jer til at tage godt imod:

M1, Euroads, Saxo Bank, Bikebuster.dk, Liberal Alliance og EuroInvestor.dk.

Sponsorerne får annonceplads for deres penge, og derfor kan I altid se et af deres bannere øverst på 180Graders sider – klik på dem! Men sponsorerne står der også, fordi de gerne vil bakke op om – og ses i selskab med – 180Grader og jer som brugere.

Det kan I og vi godt være lidt stolte af, for det er udtryk for, at vi sammen har skabt et 180Grader, som ikke kun har kant, men også tages seriøst i brede kredse.

Alt sammen er det sket uden en eneste krone i offentlig mediestøtte, som så mange andre ellers nyder godt af.

Flere sponsorer

180Grader leder stadig efter fire ekstra sponsorer, så vi i alt har 10. Det vil give os nye muligheder for at udvikle vores netavis og dermed få endnu mere gennemslagskraft i den offentlige debat. Vi har derfor et godt tilbud til din virksomhed:

Som sponsor betaler man et fast månedligt beløb, til gengæld får man sin andel af sidevisningerne på  180Grader til sine bannerannoncer. Der er desuden mulighed for at kommunikere direkte med brugerne via pressemeddelelser på en central placering på siden, og der er flere andre fordele.

180Graders brugere er en attraktiv målgruppe, som oftere end på de fleste andre sites har en lang videregående uddannelse, en høj løn og et stort engagement i det samfund, der omgiver dem. De er typisk meningsdannere i de miljøer, de færdes i, og de har drive. De tager ansvar for sig selv og for dem, de holder af. De yder et stort arbejde i deres virksomhed eller på deres arbejdsplads. Og de gør måske oven i købet en ulønnet indsats i den lokale idrætsforening eller i deres ejerforening. Det er folk som dem, der får hjulene til at dreje rundt i det her samfund.

Vil din virksomhed i daglig kontakt med denne gruppe af mennesker, så er et sponsorat af 180Grader måden at gøre det på. Kontakt Jimmi Meilstrup på [email protected].

Abonnement for brugerne

Og til brugerne: Snart vil I hver især få mulighed for at tegne et støtteabonnement på 180Grader med masser af ekstra fordele for jer som brugere.

Endvidere vil det fremgå af jeres profil og debatindlæg, at I har valgt at støtte op om 180Grader, hvilket er afgørende for, at vi kan videreudvikle det største liberale site i Danmark. 

Men I kan også fortsætte som hidtil på det, der så bliver et 180Grader Light-produkt uden de nye features, selvom vi kraftigt vil opfordre jer til at hjælpe 180grader videre til det næste niveau.

Pengene fra abonnementssalget vil bl. a. blive brugt til at udvide de journalistiske ressourcer samt udvikle nye og forbedrede funktioner.

I vil høre mere senere.

Kilde: