Kære børn er ikke til at holde ud!

   Det er nu ikke børnene jeg har noget imod, men de der bruger dem som gidsler i forskellige sammenhæng for selv at drage fordel af det

Qda Plydsmaas,

10/05/2010

   Det er nu ikke børnene jeg har noget imod, men de der bruger dem som gidsler i forskellige sammenhæng for selv at drage fordel af det. Jeg væmmes når jeg stilles overfor de der bejler til folks sentimentale opfattelse af de KÆRE små. Det lyder jo så pænt at ville en masse godt for de der ikke selv kan, fordi de er for små og mangler de kræfter der skal til.  Faktisk tror jeg en hel del af de små, ønsker de var i stand til at stikke disse godgørende gidseltagere en på tuden, men nøjes som regel med at fedte for at få en ispind eller noget andet. Børn er nemlig ikke så dumme at de glemmer det er de voksne som sidder på mulighederne til det de har brug for.

   Jeg husker med fryd hvordan jeg selv den ene gang efter den anden fik dikkende tanter til at dykke i pengepungen og give mig store iskager, fordi jeg var sådan en yndig lille pige som nejede pænt og sagde tak, selvom det faktisk var på fuld beregning fra min side. Jeg var meget glad for store iskager, men jeg hadede tanterne, syntes de var dummere end politiet burde tillade og grinede i smug over de var så nemme at få til at punge ud. Og jeg ved at jeg ikke var ene om at bruge den teknik. Men der var aldrig nogen som gennemskuede mig. Jeg svælgede simpelthen i store iskager igennem det meste af min barndom, så mange at jeg var nær ved at brække mig – ud over tanterne. Og for resten også onklerne, de var nemlig ligeså nemme. Og yndig var hun da hende den lille Oda med de gule krøller og blå øje der nejede så nydeligt At der boede en dæmon i hende som først kom til udtryk da hun blev stor nok til at fortælle verden om alle de dumheder hun så foregå omkring hende, var der ingen som vidste, hun samlede på dem og det er dem hun trækker på den dag i dag.

   Derfor er det også tydeligt for mig at se hvordan hensynet til børn misbruges og fremhæves som et legitimt forsvar for tobaksforskrækkede der elsker forbud og den dermed følgende ret til at kaste sig hadefuldt over de der har sat sig ordentligt ind i problematikken og VED forbudet er til for forbudet skyld og ikke for noget som helst andet. Det skulle da lige være muligheden for at kunne undertrykke og styre befolkningen til fordel for sig selv. De er ikke det mindste interesserede i at folk har det godt og er tilfredse, for var de det ville de miste muligheden for at bevare den prestige og de fordele de har skaffet sig ved netop at skabe splid imellem folk, hvad skulle de ellers bruge alle deres tomme løfter til?

  

Kilde: