K10 - igen, igen!

Det lader til at en mindre del af k10 brugerne er ved at vågne op! østerbro skriver: ozlem cekic tager kampen op igen, hjælp hende (og os selv)me...

_slettet_bruger_6067 Ikke angivet,

01/12/2011

Det lader til at en mindre del af k10 brugerne er ved at vågne op!

østerbro skriver:

ozlem cekic tager kampen op igen, hjælp hende (og os selv)med et bedre materiale
ved at sende jeres budget ind til hende
ikke specielt eneforsørgere med små børn men også alle dem uden ekstra tilskud som kun børn udløser forsørgelsesgrundlag fx kontanthjælp og kontanthjælps loftet-%pension og jer andre uforsørgede....
faste udgifter uden hund og tobak

[email protected]<[email protected]>;

Helenekr skriver:

Det bliver også meget svært at finde eneforsørgere med små børn der er fattige, de fleste ligner Carinas økonomi, og har de flere børn, er økonomien stærkere endnu!
Vil dog tro at enlige med et enkelt barn (måske to) på kontanthjælp er fattige. Men er der flere børn, er der sjældent fattigdom, min egen økonomiske situation ville udløse et ramaskrig, både blandt fattige, men også blandt lavtlønnede...og middelklassen med.

Men sagen er jo, lidt fejlagtigt, drejet over på at FAMILIER er fattige, at børnefamilier ikke har råd til børnenes fritidsaktiviteter, at børnene lider, at behov for julehjælp er eksploderet fordi børnene ellers ikke kan holde en ordenlig jul - interessen er desværre ikke så stor over for ikke-forsørgere. Og dilemmaet er, at det er svært at finde reelt fattige enlige forsørgere med fx 3 børn eller mere. Vi sidder godt i det. Forudsat at vi kan styre vores økonomi og ikke bruger pengene på gæld og den slags. For pengene er der, pengene bliver udbetalt. Og beløbet er skyhøjt.

__________________
----------------------------------------------
Førtidspensionist pr 1 Juli 2009

Vi har også en Københavnergruppe herinde!

http://www.k10.dk/showthread.php?t=20414

Kilde: