Juleklynkeri

Så er den forventede juleklynkeri startet

_slettet_bruger_2660 Ikke angivet,

10/11/2015

Så er den forventede juleklynkeri startet.

Første eksempel er Camilla her som har det så hårdt og ikke har råd til at give sit datter en ordentlig jul.

Camilla er førtidspensionist, og sidder hårdt i det med sin 20 måneder gamle datter som hun har valgt at få som donorbarn.

Hun angiver selv at det er vigtigt for hende at få en julepakke specifikt fordi hendes barn er donorbarn og derfor ingen far har.

Hun mistede selv sine forældre i en tidlig alder og nu har hun selv skjoldbrusk kirten kræft, som forresten er arveligt.

Hvordan fanden kan hun angive at den egoistiske handling, det er at få et barn som donorbarn uden en far, skulle være en ekstra god grund til at hun skal have hjælp, det er jo en totalt bevidst handling som hun MÅ kunne overskue ville bringe ekstra udgifter med sig.

Hun får jo i forvejen en masse tillæg fordi hun er eneforsøger og dette vel efter hun har fået betalt den kunstige befrugtning så hun kunne få barnet til at starte med.

Nu er hun så førtidspensionist i en forholdsvis ung alder og koster derfor også samfundet kassen i den forbindelse.

Det eneste der mangler er at det kom frem at forældrene døde i en tidlig alder af den samme type kræft som hun selv har og hun derfor burde have vidst at risikoen for selv at få den type kræft er meget større.

Summa summarum....Hun får forholdsvis mange "gratis penge" fra staten og nu sidder hun så også og vil tigge julepakker fra julehjælpen.

Er jeg den eneste der tænker at havde hun nu valgt at finde sig en mand at dele udgifterne til det barn hun åbenbart bare SKULLE have, så ville hun ikke sidde så hårdt i det.