Jordskredsvalg i 2013 ?

For 40 år siden oplevede Danmark et historisk jordskredsvalg, som rystede nationen ud af sine folder

Ruth Evensen,

31/01/2013

For 40 år siden oplevede Danmark et historisk jordskredsvalg, som rystede nationen ud af sine folder.

Spørgsmålet er, om det ikke er nøjagtig det, vi har brug for igen – 40 år efter!

Når man ser folketinget arbejde – både i udvalgene og i folketingssalen – hvis man ikke er død af kedsomhed inden udsendelsen er færdig – vil man opleve mennesker, der bedøvet sidder og vender nogen små brikker i det fórtrykte puslespil. 179 personer uden visioner – personer, som i bund og grund er enige, har solgt deres sjæl til systemet, som ikke længere er væsentligt forskellige, og som fortaber sig i enkeltsager som Carina og Robert.

De kan snakke, de kan vende brikkerne, alt imens de sælger vores land til fremmed herredømme. Det er bare et spørgsmål om tid, før ”vi er klar” til at forstå dét, de for længst har forstået, nemlig at de fire forbehold overfor EU skal opløses, så vi helt og totalt kan blive underlagt elitens magt – vel at mærke uden mulighed for at komme ud af EU igen.

Det gælder for stort set samtlige politikere, at de VIL have os ind i EU. Helle, Løkke og hvad de hedder alle sammen! De er så evigt EU-lalleglade de fleste af dem, at man ikke fatter det! De er i hvert fald ikke villige til at tage et totalt opgør med den kæmpe kontrolinstans som EU er.

I hvert fald er det klart for mig, at politikerne på Christiansborg har brug for et chok – der er brug for et kæmpe JORDSKREDSVALG, hvor folketinget bliver fyldt med partier, der er helt IMOD EU og som forstår sagens alvor.

Vi stiller op med FRIHEDSKÆMPERNE! Vi har modet! Vi er ikke levebrødspolitikere! Vi siger tingene som de er! Vi har kompetancerne til at være med til at lede landet! Men lad flere nye partier komme på banen, som er imod EU! Kom alle frihedskæmpere! Autonome! Rockere! Muslimer! Kristne! Jøder! Ateister! Aborttilhængere! Jer fra whiskeybæltet! Feminister! Fortab jer ikke i detaljerne. Vores største kamp nu er, at vi skal helt ud af EU – før det er for sent!!!

Udfyld vælgererklæring på frihedskaemperne.dk – det koster dig ikke noget – og lad os give dem noget modstand på Christiansborg!

Kilde: