Johannes Nytårstale: De kan jo ikke gøre for det...

Johanne Schmidt-Nielsen (EL, støtteparti on/off) holder på BT sin egen nytårstale

Byggemand Bob,

01/01/2013

Johanne Schmidt-Nielsen (EL, støtteparti on/off) holder på BT sin egen nytårstale. Og der er ikke meget nyt under solen der. 

Som en anden skole-elev sidder hun og læser op og forklarer hvor trygt og godt hun vil gøre samfundet, og hvor synd det dog er, at dem der står til at ryge ud af dagpengesystemet mistænkeliggøres.

Netop at bruge dette ord HER sætter det hele i perspektiv. De mistænkeliggøres jo ikke. De har bare ikke været dygtige nok til at skaffe sig et arbejde. De har sat prisen på dem selv og det de kan for højt i forhold til hvad der vil betales. De er en dårlig forretning! Og det er der ikke nogen købere til, blandt landets virksomheder. Underligt!! De suger på lappen, mens de håber der dukker godtroende fjolser op der vil betale dem mere end de er værd! EL f.eks. 

Den med at suge på lappen er Johannes eget udtryk. Hun bruger det bare om finanssektoren, som hun mener er skyld i hele den krise landet står i pt. At regeringen, folketinget, fagbevægelsen overhovedet skulle have skyggen af skyld, kan Johanne slet ikke få øje på. Det er de griske bankfolk.

Og Johanne stopper ikke bare her. Hun mener ikke bare at have opskriften på at redde folk fra arbejdsløsehed. Også de kræftsyge og de depressive vil hun give tryghed. Man vælger ikke selv om man er vinder eller taber, siger hun. Og her har hun jo ret - for så vidt angår nogle former for sygdom i hvert fald - men mht. livsindstilling, karriere, arbejdsmoral - der tager hun grueligt fejl!!

Det NYTTER FAKTISK NOGET AT KÆMPE! Ikke bare sætte sig hen i sofaen og sige "Nej, hvor er det synd for mig - jeg kan jo ingenting og alting mislykkedes - og det er slet ikke min skyld noget af det!!". 

Og netop derfor er Johannes Nytårstale heller ikke andet end vand ud af ørene - for mens Johanne sidder i folketinget og suger på lappen, så drejer verden rundt, virksomheder går konkurs og flere og flere danskere står uden arbejde - fordi Johanne også er en taber, der tror at hun ikke gør en forskel, og dermed bare forsøger at få det til at "se ud som om" ved at omfordele lidt håndører - og så bliver alting godt igen.

Alt sammen fordi Johanne ikke kan se længere end sin egen næsetip ... 

GODT NYTÅR!

http://www.bt.dk/politik/johannes-nytaarstale-velfaerd-handler-om-at-vide-at-det-ikke-k

Kilde: