Joe Alexandersen stiller op til næste Folketingsvalg!

Mit navn er Joe Alexandersen og jeg vil gerne meddele at jeg stiller op til næste Folketingsvalg! Jeg er ved at være godt træt af de traditionelle...

Joe Alexandersen,

12/11/2009

Mit navn er Joe Alexandersen og jeg vil gerne meddele at jeg stiller op til næste Folketingsvalg!
Jeg er ved at være godt træt af de traditionelle partier og politikere; der mangler i den grad uafhængige folk i dansk politik og derfor har jeg bestemt mig for at stille op som løsgænger. Jeg er bl.a. træt af at de alle lukker lort ud, lyver, svindler og pisser skattepengene væk.

Det hele bliver dog nok lidt af en udfordring og jeg er pt. i gang med at undersøge alle reglerne omkring et Folketingsvalg. Jeg har dog allerede kontaktet Indenrigs- og Socialministeriet for at rekvirere de papirer jeg skal bruge for at indsamle de nødvendige 150-200 anbefalinger i min opstillingskreds.

Når jeg har fået sat mig bedre ind i reglerne angående opstillingskredse, vil jeg meddele hvilken Storkreds jeg har planner om at stille op i. Desuden vil jeg komme nærmere ind på mine meninger og synspunkter, men kort sagt ville de fleste klassificere mig som individualist, libertær og/eller anarkist. Jeg vil bl.a. have flere fristeder, flere friskoler og generelt mere frihed (både økonomisk og personlig).

Joe Alexandersen. No Bullshit.

Kilde: