Jeppe Juhl og Rasmus Nøhr 1 af 5 - YouTube

Jeg tror denne serie vil blive en klassiker man kan hive frem, når man vil illustrere voksne mennesker der snakker med voksne børn i 2016

Ikke angivet Ikke angivet,

20/03/2016

Jeg tror denne serie vil blive en klassiker man kan hive frem, når man vil illustrere voksne mennesker der snakker med voksne børn i 2016. Når man skal forklare sine børnebørn om 40 år, hvorfor de lever i et islamistisk orienteret samfund med muslimsk flertal i byerne i Europa.

Rasmus Nøhrs udgangspunkt er at han ikk ved hvad islamisk kultur er. Det indrømmer han blankt til sidst. Dvs. han ved og forstår ikke at islam er en politisk ideologi der handler om at erobre, indføre sharia og lade de oprindelige underkaste sig enten via konvertering eller få tilført dhimmistatus. Han ved ikke at det er lige præcis det, der er sket i MENAP de sidste 1400 år, og det der er sket i de 10.000 muslimske ghettoer i Europa de sidste 40 år!

Jeppe Juhl er en sand helt at han orker at tage denne snak med sin "ven", som faktisk truede Jeppe med at han havde to valg efter han havde set New Speak: gå til politiet eller snakke med Jeppe (!)