Jeg kræver en undskyldning

Se hele artiklen her! Bente Dahl, MF, Det Radikale Venstre skriver i dag i JyskeVestkysten:“Det er modigt af Politiken at vælge dialog frem for kon...

Slettet bruger,

02/03/2010

Se hele artiklen her!

Bente Dahl, MF, Det Radikale Venstre
skriver i dag i JyskeVestkysten:“Det er modigt af Politiken at vælge dialog frem for konfrontation. Det er netop dialogen, de mest ekstreme fundamentalister er bange for.”

De mest ekstreme fundamentalister er bange for dialogen! Hvor i al verden har hun da det fra? De mest ekstreme fundamentalister er da ikke bange for noget som helst! Der i mod betragter de dialog som “indrømmelse og fejhed”!

Skal man ikke vide nogen ting for at komme i folketinget?

Min mor er født i Løgumkloster. Jeg føler mig krænket, jeg føler mig virkelig trådt på, når en offentlig person fra min mors hjemby gør indrømmelser overfor medlemmerne i en kvindefornedrende, menneskerettighedsfjendsk, demokratifornægtende og totalt uforsonlig religion – oven i købet via et advokatfirma i et land, der offentlig vedkender sig de af mig netop nævnte egenskaber. Jeg kræver en undskyldning.

At Bente Dahl oven i købet tillader sig at tilhøre et parti, der stik imod sin indstilling og attitude netop ikke er radikal – bortset fra når det gælder om at lefle for fundamentalister og deres arvinger, bortse fra virkeligheden, undlade at sætte sig ind i hvordan andre kulturer fungerer samt eksponere et totalitært nationalt selvhad – gør at jeg føler mig endnu mere krænket, og derfor ser mig nødsaget til at kræve en undskyldning for dette også!

Kilde: