Jeg er træt af økonomiske eksperter

Jeg er VIRKELIG træt af økonomiske "eksperter"

Bob Ikke angivet,

19/11/2012

Jeg er VIRKELIG træt af økonomiske "eksperter". 

I radioen hører jeg en Nina Schmidt udtalelse: "den offentlige sektor, i modsætning til den private sektor, kun har ringe muligheder for at øge produktiviteten" 

I et usædvanligt forsinket morgentog formastede jeg mig til at samle en let brugt 24timer op, fordi der på forsiden stod: 

"Eksperter: Løkkes slankekur koster jobs" 

De økonomiske "eksperter" slår mig som utilgiveligt lidt kreative. De (Bo Sandeman Rasmussen og Jesper Jespersen) udtaler bla: 

"Det vil formentlig betyde at der bliver færre offentlige ansatte, end vi har idag, da feks. sundhedsbehandlinger oftest stiger i pris" (BSR)

"Lars Løkke må anvise hvilke dele af den offentlige sektor der skal skæres i" (Jesper Jespersen)

Så bladrer jeg én side, og ser et helsidesbillede af vores nuværende finansminister. I den artikel anviser han hvordan det offentlige kan spare 900 millioner, og samtidig forbedre både produktivitet og serviceniveau. Det skal ske ved at digitalisere forskellige områder. 

Finansministeriet kan udregne sig til en besparelse på 900 millioner, der ikke nedsætter serviceniveauet, men tre af vores førende økonomiske "eksperter" kan ikke komme på et eneste område hvor der kan spares? De må enten være idéforladte, eller tale imod bedre vidende. Jeg anbefaler at de læser 24timer, og begynder at starte en rejse ind i virkelighedens verden. 

Jeg er SÅ træt af økonomiske "eksperter". 

Kilde: