Jeg er Kim Møller

Kim Møller er en blogger

Ikke angivet Ikke angivet,

06/02/2010

Kim Møller er en blogger. Dvs. at han skriver ord og offentliggørdisse ord på en hjemmeside. Han udøver ikke magt, han skriver bare. Kim Møller havde lyst til at skrive om dagens “anti-racistiske” demonstration, og følgeligt var han mødt op for at kigge nærmere på den. Kim Møller befandt sig et offentligt sted med henblik på at kigge på ting, så han kunne skrive ord om de ting. Så blev Kim Møller overfaldet. Med Kims egne ord:

På vej hjem ad Park Allé blev viangrebet af 8-10 maskerede AFA-militante med flasker, spark og slag. Dekom løbende bagfra, og vi blev begge ramt af flasker i hovedet. Jegundveg det første slag, men umiddelbart ramt af andet og gik i jorden,og forsøgte at beskytte hovedet med hænderne. Det lykkedes nogenlunde –værre gik det ud over min chauffør.En TV2-fotograf filmede da jeg blodig og indbundet kom ind i ambulancen, lige ved Århus Stiftstidendes kontor ved Banegården.

Lad os starte et internet-meme

For ikke så længe siden blev Kurt Westergaard udsat for et attentatforsøg, og en af reaktionerne var en Facebook-baseret solidaritets-erklæring, hvor folk skrev “Jeg er Kurt Westergaard” i deres statusopdatering. Den happening synes jeg at Blogland med fordel kan kopiere.

Derfor denne opfordring:

Hvis du har en blog, så skriv et indlæg med overskriften “Jeg er Kim Møller”. Det vil være din måde at vise, at du finder det fuldstændigt uacceptabelt at overfalde en person pga. de ord vedkommende skriver. Du kan skrive dine egne tanker ud, eller du kan blot henvise til detteindlæg, som en forklaring på den lettere alternative overskrift.

Du skal selvfølgelig være hjerteligt velkommen til at bruge dit indlæg til at pointere at du ikke deler Kim Møllers værdisæt, holdninger eller forkærlighed for det mest overvurderede af alle dyr; fuglen. Det er en solidaritetserklæring, ikke nødvendigvis en sympati-erklæring, som situationen kalder på.

Først offentliggjort her.

Kilde: