Jeg brækker mig over politisk korrekthed

Kære Thor Pedersen,  Jeg vil gerne høre om jeg kan låne Christiansborgs lokaler til min datters konfirmation? Er det endvidere muligt at få adgang...

Søren Søltoft Holmboe,

22/08/2011

Kære Thor Pedersen

Jeg vil gerne høre om jeg kan låne Christiansborgs lokaler til min datters konfirmation? Er det endvidere muligt at få adgang til Christiansborgs fælles mødekalender, så jeg selv kan booke et lokale. Jeg vil også gerne høre, om jeg kan få lov til at arrangere Baptisternes årskongres i en af salene. I forbindelse med ovenstående arrangementer, forventer jeg, at Danmarks lovgivende forsamling deltager, og viser deres sympati og engagement for danske religiøse og kulturelle begivenheder. 

Min pointe: Hvis I vil huse en ramadan, kan I vel også føje mig. Ellers kommer I til at fremstå som afstumpede mennesker, der ikke kan rumme kultur, religion og forskelligheder i samfundet.

Med venlig hilsen

S ø r e n

Jeg er ved at brække mig over politisk korrekthed. 

Min holdning er ligetil. Vi skal ikke blande religion og politik. Vi skal ikke have ramadan, konfirmation, faste, eller revy på Christiansborg. Kald mig afstumpet og urummelig. Jeg er ligeglad.

Jeg gentager gerne, hvad jeg tidligere har skrevet om, hvad jeg synes om dagens politikere: 

De danske politikere er en samling visionsløse, indholdstomme, virkelighedsfjerne, kurveaflæsende men dog ikke forstående og på samme tid – eller netop derfor – skræmmeretorik benyttende, spejlblanke, kønsløse og udstyret med ingen røv i bukserne, vælgerangste og således ud fra meningsmålingernes pejling meningsomskiftelige og deraf vævende og på ingen måde bidragydende taburetklæbere!

Det modsatte af frihed er ikke fangenskab. Det modsatte af frihed er politisk korrekthed. 

Sig hvad du mener og lad så vælgerne bestemme. Alt andet er at undergrave demokratiet. Det er virkelig blevet tid til forandring!

Kilde: