Islamiske radikale infiltrerer partiet Labour

En minister for labour siger, at hans parti er blevet infiltreret af en fundamentalistisk muslimsk gruppe, der ønsker at skabe et “en islamisk og ...

Henrik Gøtke,

28/02/2010

En minister for labour siger, at hans parti er blevet infiltreret af en fundamentalistisk muslimsk gruppe, der ønsker at skabe et “en islamisk og politisk orden” i Stor Britannien.

Islamic Forum of Europe (IFE) – der tror på jihad og sharia lov, og ønsker at omforme Stor Britannien og Europa til en islamisk stat – har palceret sympatisører i valgte embeder og hævder, korrekt, at være i stand til at opnå “masse mobilisering” af vælgere.

Talende med The Sunday Telegraph siger Jim Fitzpatrick, Miljø Minister, at Islamic Forum of Europe i virkeligheden er blevet et hemmeligt parti indenfor partiet Labour og andre partier.

“De fungerer næsten som en mulvarp organisation, placerende folk i de politiske partier, prøvende at få individer udvalgt og valgt så de kan udøve politisk indflydelse om magt, det værende lokalt styre eller nationalt styre”, siger han.

“De er i fuldstændig modsætning til Labour´s program, med vor støtte til sekularisme”.

Fitzpatrick, medlem af parlamentet for Poplar and Canning Town, siger, at Islamic Forum of Europe har infiltreret og “korrumperet” hans parti i øst London, på sammen måde som det ekstremistiske Militant Tendency gjorde det i 1980´erne. Lækkede Labour lister viser en 110 procent stor forøgelse af medlemsskaber i en valgkreds på to år.

I en seks månders undersøgelse fra Telegraph og Channel 4´s Dispatches involverende ugers hemmelige optagelser af programmets reportere:

Islamic Forum of Europe pralede til de hemmelige reportere, at de allerede havde “konsolideret…stor indflydelse og magt” over Tower Haamlets, et byråd i en valgkreds i London med et buget på 10 milliarder kroner.

Vi har fastslået, at gruppen og dens allierede er blevet overrakt mere end 100 millioner kroner af skatteydernes penge, af hvilke meget af dette var tilsigtet at “forebygge ekstremisme”.

Islamic Forum of Europe er citeret for at modsætte sig demokrati, støtte sharia lov og jage sorte mennesker. Islamic Forum of Europe organiserede møde med ekstremister, inklusive Taliban allierede, en mand navngivet af den amerikanske regering som en “utiltalt med konspirator” i 1993 bombningen af World Trade Center, og en person under efterforskning af FBI for sine forbindelser til angerbene den 11/9.

Moderate muslimer i London fortalte hvordan Islamic Forum of Europe og deres allierede håndhæver deres ekstremistiske synspunkter på resten af det lokale samfund, begrænsende adfærd, de dømmer “uislamisk”. Ejeren af et dating bureau modtog en trussels e-mail fra en aktivist fra Islamic Forum of Europe, advarende hende om at hun skulle lukke det.

George Galloway, et medlem af parlamentet fra London, indrømmer i optagelser, som er kommet Telegraph i hænde, at hans overraskende sejr i valget i 2005 skyldtes mere Islamic Forum of Europe “end det ville være klogt – for dem – for mig at sige”, tilføjende at de spille en “afgørende rolle” i hans triumf i meningsmålingerne.

Galloway siger nu, at der var mange grupper, der støttede hans anti krigs standpunkt, og aldrig havde søgt at influere ham.

Islamic Forum of Europe har særligt tætte bånd til byrådet i Tower Hamlets. Syv tjenesteførende og tidligere byrådsmedlemmer siger, at Lutfur Rahman, den nuværende leder af byrådet, fik sin post med gruppens hjælp.

Nogle siger, at de på hans vegne blev influeret af et højststående medlem af Islamic Forum of Europe. Efter Rahman blev valgt, blev en mand med tætte forbindelser til gruppen, Lutfur Ali, udpeget til ledende assistent for rådet med ansvar for bevillinger.

Dette skete til trods for et broget ansættelses blad, et misvisende CV og en negativ rapport fra headhunters udpeget til at overveje kandidaterne. Rådets hvide assistent blev i sidste instans tvunget fra sin post.

Siden Rahman blev leder er der tiltagende blevet beviljet flere og flere penge til et antal organisationer, som vore undersøgelser viser, har tætte bånd til Islamic Forum of Europe.

Bevillinger til andre sekulære grupper blev standset eller beskåret. I valgkredsens velkendte Brick Lane område blev rådets bevillinger ændret fra et stort set sekulært spor til en højst kontroversiel “hijab skulptur”, forårsagende mange vrede indbyggere der anklager rådet for “religiøs triumferen”.

Skoler i Towers Hamlets fortælles af rådet, at de burde lukke i den muslimske festperiode Eid, selv hvor de fleste elever ikke er muslimer.

Rahman afviste at benægte at en en aktivist fra Islamic Forum of Europe på hans vegne havde agiteret mod rådets medlemmer: Han siger: “Der findes forskellige folk i hele Towers Hamlet, der bliver medrevet, men ikke involverer sig”.

Han kunne ikke kommentere på bekymringer om infiltrering, sigende at dette var “et spørgsmål for partiet”. Han siger: “Hvis I ser på vor politiks flagskibe, som investering af 200 millioner kroner i bekæmpelse af overbefolkning, kan I se, at vi arbejder for alle”.

Islamic Forum of Europe siger, at det ikke søgte at influere rådet, og ikke havde lobbyet for Rahman. “Om noget har eksisterende medlemmer af Labour tilsluttet sig Islamic Forum of Europe, fremfor den anden vej rundt”, siger Islamic Forum of Europe.

Gruppen insisterer på, at den ikke er en fundamentalistisk eller ekstremistisk organisation, og ikke støtter vold.

Kilde: