Islam vs. Grundloven: Kan islam forbydes?

Grundlovens § 67 lyder således: "Borgerne har ret til at forenesig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deresoverbevisning, dog ...

Nicolai Sennels,

07/02/2010

Grundlovens § 67 lyder således: "Borgerne har ret til at forenesig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deresoverbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider modsædeligheden eller den offentlige orden".

Koranens kap. 8, vers 12(Ellen Wullfs oversættelse): "Jeg vil sætte en skræk i livet på dem,der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver enfinger!" Naser Khader giver flere eksempler i sit blogindlæg Koranen trænger til et serviceeftersyn:- f.eks. "Når de fredhellige måneder er omme,skal I dræbe dem, der sætter andre ved Guds side, hvor som helst Ifinder dem! I skal pågribe dem, belejre dem, og ligge på lur efter demi hvert fald et baghold!” (Koranen, kap. 9, vers 5). Find flere eksempler på www.prophetofdoom.net.

Den danske sprogforsker Tina Magaard har forsketi de religiøse tekster hos verdens ti største religioner, og hendeskonklusion er, at Islam er den mest krigeriske religion: "Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religionerstekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over foranderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. ... Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende."

Er Islam i virkeligheden i strid med Grundloven? Meget tyder på det. Regeringen bør snarest nedsætte et § 67-udvalg, som kan konkretisere og uddybe paragraffen. Vi kan ikke have, at titusinder af herboende muslimer mødes hver fredag i deres moskeer og for prædiket, at Koranen er guddommelig sandhed, hvis det viser sig, at dette indebærer opfordringer til at undertrykke og dræbe andre mennesker.

Kilde: