Islam muzlimer mv

Islam og koranen er meget trættende at høre og læse om og det er utroligt at så mange snakker men intet reelt ændrer ud over at give dem de hader m...

Ikke angivet Ikke angivet,

31/10/2010

Islam og koranen er meget trættende at høre og læse om og det er utroligt at så mange snakker men intet reelt ændrer ud over at give dem de hader masser af reklame.

Dårlig reklame er som bekendt bedre end ingen reklame og som det ser ud nu for tiden og langt tilbage så har muhamedanerne og islamisterne fået gratis reklame an mas eftersom der næsten ikke går en dag uden der bliver skrevet eller talt om dem.

Hvorfor laver de terror ? Ja rigtigt,for at gøre sig bemærket og skræmme alle der ikke har den samme tankegang og mening som dem så de kan overtage verden og diktere alt hvad folk skal tænke og gøre ned i den mindste detalje udfra koranen hvilket nærmest er at sætte verden tilbage til middelalderen.

Hvis alle i verden kunne blive enige ville det bedste være at tie dem ihjel og totalt ignore dem og deres tanker,meninger og krav for på den måde er der ingen der bliver skræmt lige bortset fra naturligvis ofrene og de pårørende mv.

Og samtidig mister deres terror enhver effekt eftersom de kun begår terror for at gøre sig bemærket og skræmme folk til at konvertere eller støtte dem.

Nu er jeg ikke den der syntes forbud og begrænsninger er en god ting men med alle de muligheder for at lave internet filtre mod stort set alt kunne det jo være smart hvis diverse regeringer rundt omkring i verden opsatte filtre der opsnappede (opsnapper gør de allerede) og lukkede af for alle sider,tale,videos og lignende hvor terrorister kommer med udtalelser hvilket burde være ret enkelt eftersom de som regel bruger de samme indoktrinerede fraser konstant uden ret megen variation,samt at alle lukkede deres sider ned og slettede alle deres videor lige så snart de blev set. Det siger naturligvis sig selv at de vil blive efterforsket...eller burde.

Nu er jeg personligt ret ligeglad hvilken religion folk bekender sig til men jeg tror nok at verden er ret træt af at høre om islam koraner mv samt hvad de kan lide og ikke kan lide og hvad de må og ikke må. Og hvis folk ellers havde mere nosser ville alle tage afstand fra dem og fuldstændigt skide på om de bliver hidsige hvis de ikke får deres vilje ligesom et lille forkælet barn der smider sig på gulvet og skriger til de får deres vilje og som lidt større smadrer ting og giver røvfuld hvis de ikke får deres vilje og er midtpunkt.

Der er mange måder man kan komme alt det pladder til livs og det kunne bla være at sparke alle muhamedanere og overfikserede islam elskere (inklusive de kvinder der konverterer fordi de syntes det er "smart" og meget hurtigt ville disse "smarte" kvinder meget hurtigt finde ud af der kommer andre boller på suppen i når de skal bo og leve i et af de islam inficerede lande) ud af Europa og sende dem hjem til de lande hvor de er så islam fikserede og der få lov til at vise deres sande jeg og få dem til at hjælpe med at nedkæmpe terroristerne (som nu for tiden er islam elskere men som uden tvivl ville kæmpe for en anden sag hvis den blev "mere smart" )som nogle af de muhamedanere i europa siger de ikke syntes om og derved se om de herværende i europa taler med 2 tunger.

Og ud over det kunne diverse soldater rundt omkring i krigs zonerne begynde at gå med lange tunge knive og gøre det samme ved terroristerne som de selv udøver overfor deres fjender og samtidig fortælle alle at hver gang de har nedkæmpet en fjende vil de få en kristen begravelse med en kristen bibel ved deres side så de således kan glemme alt om evigt liv med 72 jomfruer i paradis når de dør hvilket uden al tvivl vil skræmme dem mere end noget andet. Og ud over det så kan det også give en vis krigs respekt at Danske soldater aldrig tager fanger ;-)

Og til alle de muzlimer som læser denne artikel kan jeg kun sige at vi Danskere er skide trætte af at høre om alle jeres krav og meninger og verden vil være glade for hvis i bare holder jeres kæft og lever med jeres religion uden at blande alle andre uinteresserede ind i den.

Kilde: