Islam forklaret for dem der ikke læser Koranen

Islam er ikke så kompliceret, som de gerne vil have dig til at tro

Henrik Gøtke,

18/06/2010

Islam er ikke så kompliceret, som de gerne vil have dig til at tro.

Man har Koranen: En rodebutik skrevet af ukendte mænd under dårligt forståede betingelser. Men det betyder ikke noget, for selv muslimerne er ret ligeglade med Koranens historiske oprindelse. Kun det nuværende indhold har betydning i deres øjne.

Man har profeten: Muhammed, vis gerninger er kendte takket være følgende tekster:

Sura, der er Muhammed´s biografi

Hadith, der er optegnelser af mundtlige vidnesudsagn om ord og handlinger fra Muhammed

Ud fra disse grundlæggende ting er den islamiske doktrin enkelt:

At etablere et islamisk samfund arrangeret efter reglerne indeholdt i Koranen og profetens ord, der er grupperet under betegnelsen Sharia.

Loyalt efterligne Muhammed´s adfærd, der er arketypen på den perfekte muslim.

Det er alt, hvad du behøver forstå om Islam

Hvad er en muslim?

En muslim (på arabisk ”en der underkaster sig”) er en der accepterer, og søger at indpasse sig under reglerne i Sharia, og prøver at efterligne Muhammed. Hvis ikke du falder ind under den kategori, så er du en ”kafir”.

Hvad er en kafir?

En kafir er ikke ligestillet med en muslim. Han er underlegen, afskyelig og uren, forbandet af muslimernes gud og skæbnesbestemt til at brænde op i helvede.

Hvad menes der med at efterligne Muhammed?

At udrydde kuffar (flertal af kafir), ødelægge deres kulturer og deres samfund for i stedet at etablere et islamisk samfund styret af Sharia.

Muhammed´s eksempel viser, at alle metoder er mulige: konvertering, trusler, voldtægt, tortur, plyndring, svindel og/eller mord. Ingen taktik er bedre end den anden, og alle er lovligt vildt betinget af forholdene. Målet er det samme: kuffar forsvinden.

Islam er derfor en proces, der arbejder i retning af udryddelsen af kuffar og ødelæggelsen af deres samfund for at installere en universel islamisk civilisation.

Islam´s påståede kompleksitet skyldes forskellige fortolkninger af, hvordan man når dette mål, men de indebærer alle på et eller andet stade kuffar forsvinden...uden undtagelse.

Længere er den ikke. Som du kan se, så er Islam overhovedet ikke kompliceret.

Hvis man ønsker at kende detaljerne, kan man altid læse Koranen, Sura og Hadith.

”Men det kan ikke være hele historien”, vil du indvende. ”Mine muslimske venner og naboer er helt igennem respektable og venlige”.

Helt sikkert. Udenfor kontekst med Islam er de menneskelige væsner som enhver anden, hver værre eller bedre. Men det ændrer ikke på det faktum, at når de handler som muslimer, selv på en beleven og venlig måde, så deltager de i et system, der arbejder i retning af udryddelsen af dig og ødelæggelsen af dit samfund.

Folk er ikke problemet her; kilden til problemet er den islamiske ideologi, der kræver udryddelsen af kuffar som dig.

Sidst, men ikke mindst, findes der kun en virkelig nyttig ting at vide om Islam:

En kafir kan intet godt forvente fra Islam – absolut intet.

Kilde: