IS-veteraner bevæger sig frit rundt i Danmark

Husker jeg korrekt, så har Søren Pind udtalt, at han vil fange terrorister og putte dem langt væk i et fængsel

Ikke angivet Ikke angivet,

26/03/2016

Husker jeg korrekt, så har Søren Pind udtalt, at han vil fange terrorister og putte dem langt væk i et fængsel. Mao. han vil sørger for, at terrorister ikke kan gå frit omkring. Det burde jo være betryggende for almindelige danskere, at Pind slår hårdt ned på terrorister, så folk kan færdes i Metroen eller lufthavne uden at frygte for deres liv.

For to uger siden blev en liste med 22.000 ISkrigere lækket Liste med 22.000 krigsforbrydere er afsløret. - Islam og indvandring - Netavisen 180Grader.dk, og nu viser det sig, at en af disse ISveteraner, der findes på listen, færdes frit i Danmark. Han forsøger åbentbart ikke at skjule sig, for JP kunne få fat i ham. Mærkværdigvis har JP ikke offentliggjort navn eller billede, så danskerne ved hvem han er, og kan tage deres forholdsregler.Hjemvendt Syrien-kriger står i lækket IS-register - Indland.

Politiet har åbentbart ikke foretaget sig noget i sagen. Set i lyset af hvem der står bag de nylige terrorangreb i Europa, må jeg selvfølgelig stille spørgsmålet, gør Pind nok for at bekæmpe terrorister?

Kilde: