Interview med Frauke Petry (AfD)

På engelsk, Frauke Petry interviewes af Tim Sebastian, som ikke er specielt interesseret i hvad AfD står for, han er mere interesseret i at sværte ...

Ino Overgaard Olsen,

27/03/2016

På engelsk, Frauke Petry interviewes af Tim Sebastian, som ikke er specielt interesseret i hvad AfD står for, han er mere interesseret i at sværte hende og partiet til - hvad hun flere gange kritiserer ham for. Efter min mening spildte han totalt sin indsats, Frauke Petry er langt mere interessant - og intelligent - end Tim Sebastian.

For mig står det alligevel tilbage at det som politiker er hulens vanskeligt at kæmpe mod islam uden på samme tid at kæmpe imod de muslimer i landet som i det daglige er yderst fredsommelige.

Mit bud er at trosfrihed i landet er o.k., men islam - og hvis der findes værre "religioner" - må ikke praktiseres i landet. Dvs. ingen moskeer, ingen imamer, ingen koranskoler, ingen racediskrimination mod kyllinger og juleænder - haram eller halal - ingen specielle badetider for kvinder i svømmehallerne, intet forbud mod leverpostejer i børnehaverne, til gengæld forbud mod offentlige fredagsbønner, ramadanfejringer, eidfester og lignende.

Kilde: