Ingen ønsker den Grand-Canariesering man har truet med for at bremse byggeri ved kysten.

Jeg føler mig mærkelig til mode, over at være enig med Eva Kjer Hansen i dette stykke

Isabella Balkert,

11/10/2015

Jeg føler mig mærkelig til mode, over at være enig med Eva Kjer Hansen i dette stykke.

Danmark har så mange og lange øde kyststrækninger, at alle der har en bil og gerne vil søge ud i de øde områder, har rigeligt med steder de kan sætte sig.

Det er noget andet for folk uden bil, og folk der gerne vil på badeferie i Danmark.
Fanø fik liv og tilført kapital, da de i sin tid åbnede de to smukke badehoteller i Sønderho. Andre skabte sig en forretning og en overlevelses mulighed, igennem at fungere som pensionater, på en ø der ellers ikke havde noget at byde på.

Arbejdsløsheden er enorm på Langeland, der har meget lange kyst strækninger, og da næsten hele Danmark består af kyststrækninger, så er der sagtens plads til et par badehoteller mere. Dem der er, er optaget og forudbestilt måneder i forvejen, og ofte okkuperet af de samme familier, der forudbestiller fra år til år.

Vi vil kunne give fattige og øde områder, hvor folk ikke bare kører ned og sætter sig og kikker på vandet en times tid, som Jesper Jensen og andre forkælede mennesker der har både tid, råd og bil til at gøre det. Og der er områder af Danmark der har stor arbejdsløshed. 

Så slip for fanden forestillingen om, at hele Danmark skal være øde naturstrækninger for de få, og giv plads til nyt byggeri, nye badehoteller, eller moteller til den mindre pengepung, og mulighed for at der kommer lidt liv i de øde områder, hvor der ikke er job muligheder, og hvor folk flytter fra landsbyerne af samme grund.

Proteststormen er skabt på fejltolkninger og en skræmmekampagne man bør skamme sig over. Ingen har på noget tidspunt tænkt sig at plaste hele kystlinien i Danmark til med betonbyggeri. Get Real. Der ligger huse ved kysten idag, huse til de rige, der også har blokeret for adgang til stranden for de fattige. Rige menneskser der har sørget for at vi ikke engang kan se vandet, på grund af deres enorme villaer og palæer.

Giv plads til lidt flere ved de danske kyster. Det vil give arbejde til byggebranchen, mulighed for mere turisme, og de danskere der godt kunne tænke sig et par dages eller en uges ferie ved vandet, samt at opleve Danmarks natur.

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8102492/Minister-st%E5r-fast-p%E5-kystbyggeri-trods-proteststorm/

Kilde: