Information: Villy Søvndal er en kryster

Det venstreorienterede dagblad Information uddeler på lederplads hårde hug til Socialistisk Folkepartis formand, der ikke turde møde op på Holbergs...

Jimmi Meilstrup,

10/02/2010

Det venstreorienterede dagblad Information uddeler på lederplads hårde hug til Socialistisk Folkepartis formand, der ikke turde møde op på Holbergskolen, hvis mødre-møder han så skarpt har kritiseret:

"Villy Søvndal dukkede ikke op. SF’s formand havde modtaget særskilt invitation, men valgte at overlade scenen til Pia Kjærsgaard. Derved kommer Søvndal til at fremstå som en kryster. Og en uklog partileder. For selv om situationen i udgangspunktet var akavet for Søvndal efter hans Tarzan-svingetur i meningernes jungle, kunne han have brugt lejligheden til at vise lederskab: Med den selvironi, som Søvndal ellers formår at mobilisere, kunne han have revset sig selv og fastslået en umisforståelig SF-holdning. At Pia Kjærsgaard var til stede, havde givet Søvndal en anledning til at holde sit format op mod hendes. En sådan lejlighed ønskede Søvndal åbenbart ikke at gøre brug af. Hvis Søvndal senere kommer luskende ud på Holbergskolen, vil det være i et skær af klamhed."