Indvandrer i Trollhättan: Sverige er en tikkende bombe!

Men i bymidten få kilometer fra Kungsskolan, siger et par mandlige vejarbejdere med etnisk svensk oprindelse, at de er bedrøvede, men ikke overras...

Ikke angivet Ikke angivet,

25/10/2015

Men i bymidten få kilometer fra Kungsskolan, siger et par mandlige vejarbejdere med etnisk svensk oprindelse, at de er bedrøvede, men ikke overraskede over det racistisk motiverede attentat.

- Vi er som svenskere blevet sat i arbejde som sorte slave-arbejdere, mens indvandrerne får lov til at forblive ledige og køre rundt i store biler. Sverige betaler. Og det skaber vrede, der kulminerede med dette afskyelige angreb, som det, vi så i går.

De ønsker ikke at oplyse deres navne, endsige fotograferes. En af dem bærer en blå-gul hue med det svenske flag.

Få meter derfra står kroaten hr. Jeljko, som indvandrede til Sverige under Balkan-krigen i halvfemserne. Han er ved at uddele flyers, der opfordrer studerende til at søge job som lagerarbejdere.

- Indvandringen er så massiv, at Sverige er blevet en tikkende bombe. Det, vi så i går, er kun begyndelsen, for blandt de mange, som indvandrer i disse måneder, findes ekstremister og nationalister, som er klar til at udtrykke sig med vold – og til tage kampen op mod de ganske få ekstreme nynazister, som findes her i Sverige. Indvandringen er blevet farlig. Det er ude af kontrol, siger han.

- Så desværre er dette kun begyndelsen, siger Jeljko på flydende svensk.

Velkommen til Ragnarok