Imponerende "politi" vi har i kongeriget !

For nogle år siden modtog jeg et billede fra politiet, Jeg havde kørt 90 km/t

Ikke angivet Ikke angivet,

25/03/2016

For nogle år siden modtog jeg et billede fra politiet, Jeg havde kørt 90 km/t. hvor jeg kun måtte køre 80km/t. Det var på lang lige vej og ingen huse ell. andre bilister i miles omkreds.

Beskeden var om jeg kunne erkende, da de ellers ville indlede en undersøgelse mod mig.

Næsten samtidig havde jeg indbrud i en hal. Der blev stjålet en maskine til ca. 180.000,00 kr. Der var nyfalden sne, fine spor af dæk og fodspor samt opbrudt lås.

Jeg meldte det tlf. og spurgte om politiet ville komme og undersøge indbrudet. Stor var min undren da jeg fik det flabede svar " om jeg ikke troede de havde andet at lave ". Meget paf fik jeg fremstammet om jeg så kunne få en politianmeldelse til min forsikring.

Det kunne jeg, men kun hvis jeg personligt troppede op på stationen.!! Det måtte jeg så gøre, men mit klare indtryk var at jeg var til unødig besvær for ordensmagten.

Senere har jeg flere gange haft indbrud hvor mange store og små maskiner er blevet stjålet, maskiner jeg havde indgraveret navn på, men da jeg ikke havde stelnummer på maskinerne, nægtede politiet at optage rapport, ja så fremgår tyveriet jo heller ikke af statestikerne.

Efterfølgende har jeg opgivet at anmelde noget som helst.

Ps. Jeg har betalt bøden, da efterforskning ellers ville blive indledt. !! 

Læren er: kontakt ikke politiet unødigt, da de har rigeligt at lave med alvorlige forbrydelser.!

Kilde: