Immigrationens rolle i tiltagende voldelige kriminelle rater

Officielle tal har afsløret, at voldelig kriminalitet i Storbritannien er steget med 44 procent siden 1998, givende nyt fokus på påstande fra fors...

Henrik Gøtke,

10/04/2010

Officielle tal har afsløret, at voldelig kriminalitet i Storbritannien er steget med 44 procent siden 1998, givende nyt fokus på påstande fra forskellige politiledere at immigration stort set er ansvarlig for denne forøgelse.

Analyser fra House of Commons bibliotek viser, at antallet af hændelser med voldelig kriminalitet steg fra 618.417 i 1998 til 887.942 sidste år.

De nye tal viser, at forsøg fra Labour´s regimes side at skjule antallet af voldelige forbrydelser ved at ændre rapporteringsmetode, ikke inkluderede mange alvorlige forbrydelser, inklusive mord, manddrab og voldtægt, ej heller forbrydelser begået af unge under 16 år.

Den nye undersøgelse fra House of Commons bibliotek viser, at hvis politiets opgørelsesmetode implementeret i 2002 var blevet brugt i 1998, så steg den voldelige kriminalitet dramatisk, og faldt ikke, som regeringen for nylig har hævdet.

Den nye undersøgelse har tilladt Tory og Labour at angribe hinanden over de faktiske tal – men kun British National Party har vovet at adressere årsagen til forøgelsen i voldelig kriminalitet.

Ifølge tal fra Metropolitan Police, var fremmede nationaliteter ansvarlige for en femtedel af forbrydelser begået i London i første halvdel af 2007.

De samme tal fra politiet viste, at en tredjedel af alle sexforbrydelser og 50 procent af al svindel begåes af udlændinge.

I 2003 sagde Chris Fox, præsident for Association of Chief Police Officers (ACPO), at menneskers massebevægelse jorden rundt har bragt nye højder for organiseret kriminalitet, med handel med stoffer, våbenforseelser, prostitution og kidnapning.

Hævdende at antallet af asylansøgere til Storbritannien har nået “tidebølge proprotioner” siger Fox: “Masseimmigration har bragt med sig et helt nyt omfang og en helt ny type kriminalitet, fra nigerianske svindlere til østeuropæere der handler med stoffer og prostitution til folk fra Jamaica, der koncentrerer sig om handel med stoffer”.

“Tilføj til dette de lokale forbryderspirer, og vi står med en helt ny gruppe folk, der konkurrerer om at være i den organiserede kriminelle verden”, siger han.

“Massebevægelsen af folk har forværret det. Det accepteres, at hvis for flytter af sikkerhedsårsager eller for at undgå terror, vil der blandt dem være folk, der ikke flytter af disse årsager”.

“Ligeledes ser bander en chance for at tjene penge ved at flytte folk og få folk ind i lande uden at gennemgå alle undersøgelserne. Denne massebevægelse bringer med sig muligheden for kriminelle at flytte og tjene penge”, siger han.

Kilde: