Imam i Odense afsløret: - Lyv for at få betalt lejlighed af kommunen - TV 2

- I skal tage til noget, der hedder borgerservice

Ikke angivet Ikke angivet,

07/03/2016

- I skal tage til noget, der hedder borgerservice. Så siger I: ’Vi er kommet til landet for nylig, og vi vil gerne have et hjem. Vi har ingenting’, forklarer Abu Hassan på de skjulte optagelser.

Abu Hassan forklarer, at det er et problem, hvis de fortæller kommunen, at de ejer noget, fordi kommunen - ifølge imamen - så vil kræve, at de bruger deres egne penge på en lejlighed.

- Man skal ikke fortælle dem, at man ejer noget. Gør man det, er det et problem. Så vil de spørge, hvor du har penge til huslejen fra. Altså siden du har råd til det. Forstår du det?

- I er kommet hertil, jeres situation er den, at I intet har, og I vil have et hus. ’Men hvor sover I så?’ I bor hos nogle venner midlertidigt. I er hos dem i et par dage. I har ikke en lejlighed. I vil have en lejlighed. Så får i en lejlighed med det samme. Sådan er loven. Jeg kender den, lyder det fra imamen.

Politianmeldt for socialt bedrageri

TV 2 har vist de skjulte optagelser til Odense Kommune, som øjeblikkeligt har valgt at anmelde imamen Abu Hassan til politiet for opfordring til socialt bedrageri.

Selvom de politianmelder det er der alligevel så mange udlændinge som sidder i disse ghettoer og få og få fra staten. Tror du at kommunen stiller krav til disse personer f.eks kvinderne som er pakket ind i burkaer og har en BMI på 100?

Tror du at de bliver sat til, at arbejde med noget som helst kommunalt f.eks skraldesamler, krav om uddannelse eller bare det at kunne sproget? Nej jeg tror sgu ikke at der nogensinde bliver stillet krav til disse, fordi ingen bag disken i borgerservice tør at stille krav til dem, idet at de er bange for at bliver kaldt racist! Men hvis det er danskere skal de nok blive slæbt rundt i systemet og specielt hvis man er gift f.eks...

Jeg er sikker på, at indvandrerne i Danmark koster skatteborgerne over 100 milliarder om året.