Ikke et ord om Ron Paul

Har lige overhørt 2 timers debat på TV2 News og medfølgende analyse fra Jesper Steinmetz

Ikke angivet Ikke angivet,

11/12/2011

Har lige overhørt 2 timers debat på TV2 News og medfølgende analyse fra Jesper Steinmetz. Det hele handler om Mitt Romney versus Obama. Hvordan skal vi fortolke at danske medier ikke behandler Ron Paul? Jeg ser ham som en vildt seriøs kandidat. Hans chancher er ikke blevet værre efter at stor set alle hans konkurrenter har dummet sig.

Ron Paul er noget så sjældent som en ægte liberal. Altså i dansk optik. Jeg tør ikkke gætte på hvordan han opfattes i den brede amerikanske befolkning. Men han har de helt rigtige budskaber. Jeg mener Ron Paul virker til at være den præsident der kan skabe forandring.

Jag har en kammerat der også går op i politik, men han er ikke liberal, og så spurgte han mig om hvad Ron Paul egentlig mener.  Tja. Jeg er ikkke oppe i hovedet på Ron Paul, men mon ikke det er sådan noget med at staten ikke skal blande sig, at staten ikke skal gå i krig og at staten ikke skal kunne inddrive urimelige skatter? Det er svært at sætte ord på, for vi er blevet så opslugte af den formynderiske velfærdsstat, den stat Simon Emil kalder "big mother", at det måske er svært overhovedet at skue ud over denne statsstyring.

Vi har brug for en Ron Paul, om ikke andet for at blive mindet om at der findes en anden vej. En anden lære. En anden måde at anskue hele virkeligheden på.

Kilde: