Iglerne i Storbyen - kommunen betaler hotellet

NB! Som altid med K10 skal man klikke på linket, derefter flytte musen i adressefeltet og klikke igen

Ikke angivet Ikke angivet,

22/11/2011

NB! Som altid med K10 skal man klikke på linket, derefter flytte musen i adressefeltet og klikke igen. De har nemlig blokeret dem, der betaler deres ferie - os - fordi vi ikke må se svindleriet blive planlagt.

Vores K10-ven i linket har fået fleksjob. 

Det er skønt med fleksjob. Man arbejder det man gider, og man får 37-timers-løn. Aaah. Det er lidt ligesom os i det private. Vi arbejder 60-70 timer og får løn for 37. Nå nej, det er omvendt. Men lad nu det ligge.

K10-brugeren har fundt ud af, at man - inden man begynder på sin arbejdsferie - lige kan snuppe et hvilket som helst kursus. Betalt af kommunen. For kursus - det ska' man da ha'!

Vores ven vil gerne på Mediehøjskolen i Kjøvenhavn. Det er fedt i København. Sådan lidt kreativt og sikkert smaddergode fredagsbarer. 

Men, men, men. Når man skal uddannes i København og tilhører kommune-eliten, så skal man da ikke gøre som middelklassens unge gør; stuve sig sammen i små, dyre lejligheder og leve for 2000 i rådighedsbeløb om måneden.

Det er iglerne, det her. And they don't turn right on the airplane, if you know what I'm sayin' ... 

Så vores ven har fundet ud af, at kommunen kan betale hotel. Faktisk op til 728 kroner om dagen. Og 300 til kost. Du ved, det skulle gerne passe med en Cofoco-menu per aften. Eller et par stærke cocktails på Fugu og en KFC-menu.

Åh, at være en igle i Storbyen.