Ifølge Stine Bosse er jeg en sur gammel mand.

Tak for det Stine, fordi selv om jeg ikke har Aamunds alder flugter min overbevisning med Aamund, og dermed er jeg stemplet af Stine og Trads for d...

Ikke angivet Ikke angivet,

15/08/2015

Tak for det Stine, fordi selv om jeg ikke har Aamunds alder flugter min overbevisning med Aamund, og dermed er jeg stemplet af Stine og Trads for den sags skyld.

Modsat Stine og Trads er jeg ikke politisk aktiv, jeg har ikke et tilhørsforhold til et parti, men har stemt forskelligt de seneste valg.

Jeg er 53 år gammel og har arbejdet siden jeg var 15 år gammel, skæbnen ville at jeg har haft adskillige velbetalte lønmodtager jobs og har lagt et uvirkeligt stort beløb i statskassen uden aldrig selv at blive rig.

Alle mine jobs var, og stadig er, i private firmaer, og dette fakta føler jeg burde give mig en stemme i hvordan mit bidrag bliver brugt.

Jeg er ikke i forsikrings verdenen hvor kunder jo ikke rigtigt er kunder, ej heller i offentlige medier som Trads der har fundet en stil hvor han formår at svine de selsamme mennesker til, der betaler hans løn.

I min egen naive verden har jeg forestillet mig at de mange skattepenge jeg har bidraget med, i en udvandet version ville komme min familie til gode i form af en anstændig alderdom og super pleje når jeg ikke lige er i nærheden.

Jeg havde den naive forestilling om at min Farmors pleje var vigtigere end Nanna Ditzel stole, Louis Poulsen PH pendler og B&O fjernsyn.

Jeg troede at lysende bænke og bycykler med GPS var privat financieret, men ak det var bdgetter taget fra de svage for at skabe mere indkomst til eliten.

Anyway når min Farmor ikkke har et værdigt liv på plejehjemmet i form af sene ble skift og junk mad, piner det mig.

Fordi ikke kun har min Farmor betalt for et værdigt liv, ikke kun har staten eller kommunen overtaget garantien for et værdigt liv, men vi har også postet millioner i systemet i form af skatter til et fællesskab der åbentbart ikke eksisterer.

Aamunds pointe er der bliver færre af os bidragere til velfærd, selv den udvandede  slags, og som superbidrager har jeg fået nok af Stine der kritiserer uden løsninger.

Trads er idiot de ved vi alle, mens Stinne sigter mod en karriere i S, jeg venter bare på den dag hun ikke markedsfører sig selv som erhvervskvinde men Socialdemokrat.

Stine er en ublu karriere kvinde uden overbevisning eller passion.

Desværre fodrer jeg dyret i form af ærligt arbejde.

Kilde: