I undskyldningernes tid

nder overskriften ”Koranen & Injurieturismen – Den moderne undskyldnings-jihad” offentliggør netværket Eticha

Slettet bruger,

24/03/2010

nder overskriften ”Koranen & Injurieturismen – Den moderne undskyldnings-jihad” offentliggør netværket Eticha.dk i dag en plan, der svarer igen på det Saudi Arabisk initierede angreb på danske dagblades ytringsfrihed.

Eticha.dk konstaterer med tilfredshed, at der nu findes ”et sted at gå hen” for at opnå retfærdighed, i forhold til de utallige krænkelser kristne og frem for alt jøder har været udsat for gennem århundreder på grund af de grove forulempelser, der i koranen og islamisk hadith rettes mod disse grupper.

Der går ikke en dag, uden at jøder eller kristne trues eller overfaldes i de muslimske lande eller i områder, hvor mange muslimer opholder sig. Læser man islams hellige skrifter er det pludseligt lettere at forstå, hvad disse situationer bunder i. I koranen og de næsten lige så hellige hadither gentages det gang på gang, at jøder og kristne er efterkommere af aber og svin. På et sted fremkommer muslimernes profet Muhammed endda med et ”bevis” for at jøderne også er efterkommere rotter!

Dette nedvurderende budskab sendes hver dag ud fra en lang række moskeer i hele verden. Det gentages i de mange publicerede prædikener på internettet og cementeres ofte i udtalelser fra mellemøstlige ledere. Når disse meget grove beskyldninger yderligere spædes op med ”sandheden om”, at de nævnte folkeslag også er guds fjender – hvilket der er dødsstraf for i islam – er det ikke vanskeligt at forstå, at dette fører til trusler, forfølgelse og vold, mod den udpegede gruppe.

Læs hele sagen på http://eticha.dk/

Mere information kan fås hos:
Hans Erling Jensen, ansvarlig for netværket ETICHA og udgivelsen af Eticha.dk

Kilde: