I Indonesien bruger de tortur

Det er for nyligt kommet frem at 3 personer har tilstået at ville udføre terror

Ikke angivet Ikke angivet,

25/06/2010

Det er for nyligt kommet frem at 3 personer har tilstået at ville udføre terror. Disse personer blev tilsyneladende fanget af det Indonesiske Anti-Terror korps, og der blev fundet apperater i den enes hjem der kunne bruges til at lave bomber. F.eks. et svejseapperat og andre elektroniske genstande meldte nyheden om. Big deal...

Her er det så jeg tænker, hvor meget kan man bruge en tilståelse til, hvis det viser sig den er kommet frem under tortur?

Jeg kunne forestille mig man ville sige hvad som helst for at stoppe smerterne.

Desværre er der stor usikkerhed om hvorvidt der blev anvendt tortur på de anholdte, men alligevel eksploderede historien i medierne. Det er bund ærgeligt, for vi har i Danmark brug for at vide sandheden!

Det nytter ikke noget at lave strænge anti-terror love osv. osv. - for det første så tror jeg ikke på de virker - for det andet, så kan det vise sig at truslen er falsk.

Ja det er så problemet med nyhedsfæren som den er idag. Det er de halve sandheder som kommer frem. Og der har vi ligesom pligt til at tænke os om en ekstra gang inden vi reagere.


--
Hvis man er i tvivl om der bliver anvendt tortur i Indonesien så kan man bare lave en hurtig google søgning på Indonesia+torture

Kilde: