I chartret jet væk fra problemerne

Stewardessen varter professionelt statsministeren og hendes 11 mand store følge op i den chartrede jet, som tirsdag klokken 13

Ikke angivet Ikke angivet,

23/11/2011

Stewardessen varter professionelt statsministeren og hendes 11 mand store følge op i den chartrede jet, som tirsdag klokken 13.10 har sat kursen mod London. Her skal hun møde den britiske premierminister David Cameron i Downing Street 10. Jetten er forsynet med flødefarvede lædersæder, mahogniborde og mahognipaneler. 

Stewardessen dækker op med stofduge, stofservietter og bestik. På ingen tid er kabinen omdannet til en finere københavnsk frokostrestaurant. Thorning og dagens følge på fem embedsmænd, to livvagter og fire pressefolk får serveret jomfruhummer med kæmperejer og en tallerken med tre slags pølse, pesto, oliventapenade og store kapers. I 10.000 fods højde skinner solen på Helle Thorning- Schmidt. Det gjorden den ikke få timer før, da vi startede med at følge statsministerens dag.

HTS skulle til et møde med David Cameron i London - mødet varede en time, men selvfølgelig foregik det i chartret privatjet - der er ingen økonomisk krise her, ej heller noget arbejderklasse over det.

I sin meget korte regeringstid har HTS allerede sat danmarksrekord i brug af chartrede jets samt brug af Forsvarets luksusjet.

Nærmere redegørelse for antal og omkostninger følger - afventer aktindsigt.