Hvornår stopper galskaben

De seneste dages begivenheder omkring den nu afgåede kulturminister, har bragt en lille flig til overfladen, af det fuldstændig vanvittige offentli...

Peter Lorentzen,

05/12/2012

De seneste dages begivenheder omkring den nu afgåede kulturminister, har bragt en lille flig til overfladen, af det fuldstændig vanvittige offentlige forbrug.

Tænk sig at en cirkusartistskole - den såkaldte Akademiet for Utæmmet Kreativitet er på finansloven!

I Danmark som har verdens højeste skattetryk, og hvor der skæres ind på meget kernevelfærd, så fortsætter vi at bruge penge på det rene cirkus.

Som om det ikke er nok, kom endnu et eksempel på uansvarlig pengebrug, i morgenens P1 Morgen. Her blev en "bandeordsforsker" fra KU interviewet, i forbindelse med en nordisk konference med temaet "Bandeord i Norden".

Denne forsker forsvarede blandt andet sit arbejde med, at det for de fleste danskere var særdeles interessant, om den nye generation bander mere end den forrrige. Og iøvrigt havde et nylig afsluttet forskningsprojekt afsløret, at hvor man førhen brugte religiøse emner som bandeord, så var dette fokus nu rettet mod menneskekroppens nedre regioner!

Komplet ubrugelig og dum viden. Og hvad angår cirkusartistskolen, så er svineriet jo ikke bare begrænset til det offentlige tilskud, men eleverne modtager jammen også SU! Hvor er det komplet nedladende overfor den del af befolkningen, som beskæftiger sig med ordentligt arbejde, hvad enten det er som SOSU-assistent, produktionsarbejder eller kørende sælger, som skaber overskud til Danmark.

Kære politikere tag nu noget ansvar, og få ryddet op i de vanvittige ting som foregår, så vi kan få vores kære fædreland tilbage på sporet - lige nu er det fuldstændig afsporet.

Kilde: