Hvorfor stopper vi ikke blodbadet Syrien ?

Det er mig til umådelig stor undren, at hele vesten samt stort set resten af verden (officielt), er så meget imod ISIS, men intet gør for at fjerne...

Ikke angivet Ikke angivet,

11/09/2015

Det er mig til umådelig stor undren, at hele vesten samt stort set resten af verden (officielt), er så meget imod ISIS, men intet gør for at fjerne dem fra planetens overflade.

Det koster umådelige summer at føre krig. ISIS kan ikke eksistere uden sponsorer med meget dybe lommer og skumle motiver.  ISIS skal bruge enorme mængder våben og ammunition, hvilket kræver en enorm logistik og produktion, samt penge.

Jeg kan ikke tro at vestlige Efterretningstjenester ikke ved hvem der finansierer ISIS. Jeg kan heller ikke forstå vores modvillighed til at hjælpe Præsident Assad.

Tyrkiet og Golf diktaturerne, Sunnierne er fint tilfreds med at deres føres en religøs krig imod de frafaldne Takfiri Shiaer.

ISIS er ondskaben selv. Det er moralsk forkert, og synd for børnene, at vi lader dem eksistere og formere sig. Enhver allieret i kampen imod ISIS burde være kærkommen.

Men NEJ....I EU og USA vil vi hellere have hele Syriens befolkning ud af landet og op på velfærd i Skandinavien, end vi vil hjælpe Præsident Assad, som er anerkendt af FN som sådan, iøvrigt lige så legalt som resten af Araberhøvdingene er idag.

Tyrkiet fører krig imod Kurderne. Aylan børneporno liget, der skyllede op på stranden, var kurder.

De skyldige i hans død er TYRKERNE, fordi de hjælper ISIS, især i Kobane, hvor drengen kom fra. NATO er med andre ord allieret med ISIS via Tyrkiet. Er det OK ?

For EU er det ok...ISIS er en spiller som bruges til at opnå flere EU drømme på en gang. En turbo på Multikulti destruktionen af de suveræne stater og en fyring af Rusland som Gas leverandør til EU, med Tak til Saudi og Qatar.

Prisen er krigen for at skaffe et Sunni imperie fra Golfen til Middelhavet. Så kan gassen passere frit. Med Alawitterne i Latakia, der sidder på kysten i Syrien og Hizbollah i Libanon kan den drøm ikke opfyldes og Rusland ikke knækkes. Logikken ville tilsige at man delte Syrien efter etniske skillelinjer, men så kan gassen ikke kom til Middelhavet.

Folkemordet er EU's bestilte arbejde. Kommisionen har blod på hænderne og det har vores egne ledere også. Som lille plaster på såret( for alle de brændte kvinder, tagudsmedne bøsser, slaver etc.) skal vi give nogen af de mest ufortjente en livsvarig pension og etableret livsstil efter dansk standard.

Med andre ord. Syrien brænder for at EU kan få billig gas. Syrien brænder for at EU kan få startet udvandingen af de europæiske forlkeslag hurtigt og effektivt, samtidig med at Kommisionen tiltager sig mere magt på staternes og borgernes bekostning.

Kilde: