Hvorfor så vred, Lille Lars?

Julie Rademacher er normalt ik min kop te, da ideen om at diskriminere mænd i bestyrelserne for at stoppe diskrimination af kvinder, jo er meget se...

bd Ikke angivet,

04/06/2010

Julie Rademacher er normalt ik min kop te, da ideen om at diskriminere mænd i bestyrelserne for at stoppe diskrimination af kvinder, jo er meget selvmodsigende og noget feministisk pjat. MEN hvorfor er det så forfærdeligt at hun spørger Lars Løkke (undslyld Thor "vi køber hele verden" Pedersen - Hr. statsminister) om det er sandt at han har kaldt Stein Bagger for "Et økonomisk geni"? Det har han jo før været citeret for, men uden at de borgerlige journalister som dominerer mediebilledet har stillet den statsminsiter et klart krav om at svare. Det må ellers være et meget let spørgsmål: Ja eller nej, Lille Lars Pjok? Når man ikke kan sige kort nej når han er i Folketingssalen, men istedet snakker om dumme spørgsmål, så er det jo nok sandt at han beundrer fuskeren Bagger. Sjovt nok handler debatten ikke om hvorfor han ikke bare siger Nej..


Hvis man nu spurgte en knægt om han har stjålet en cykel, og han så ikke svarer nej, men istedet siger "Dumt spørgsmål, nu bliver jeg hys" hva ville man så normalt tro? At drengen var skyldig - og det er Løkke jo nok også, men det er vel intet nyt i en regering der i 10 år har talt usandt mange gange..

Et anstændigt land kan ikke have et statsminister der beundrer fuskere, og ikke kan afvise det, når han spørges i Folketingssalen. Ja altså lige undtagen i Andedammen..

Kilde: