Hvorfor Climate Gate ikke stopper de grønne

Hvis du undrer dig over, hvorfor den robot lignende march i lyset af den videnskabelige skandale døbt Climate Gate af verdens politikere mod Køben...

Henrik Gøtke,

07/03/2010

Hvis du undrer dig over, hvorfor den robot lignende march i lyset af den videnskabelige skandale døbt Climate Gate af verdens politikere mod København kan fortsætte, så skyldes det, at store regeringer, store selskaber og store grønne organisationer er skide ligeglade med videnskab.

Det har de aldrig gjort.

Hvad Climate Gate viser, er, at mange af verdens ledende klima videnskabsmænd heller aldrig har. De har tilsyneladende undertrykt deres egen tvivl om den seneste globale nedkøling, der ikke kunne forklares af deres computer modeller, har manipuleret data modeller, planlagt måder under loven om fri information for at undgå at frigive informationer, og angrebet videnskabsmænd og videnskabelige tidsskrifter for at publicere selv anerkendt litteratur, som de ikke billiger.

Nu er de selv og deres lurvede medier – der vrængede af alle, der betvivlede deres forlorne “konsensus” var usle “benægtere”, de moralske ækvivalenter til Holocaust benægterne – benægtere af enormiteten af den skandale de udfolder.

Så de prøver desperat rutinemæssigt at portrættere det som “rodet” videnskab, ynkeligt insisterende på at “der ikke findes noget at se på her folkens, passer gaden”.

Før internettet – der har givet almindelige folk en måde at slå tilbage mod den modtagede visdom fra den såkaldt “kloge elite” – var de måske sluppet afsted med det.

Men nu fremmer kundskabelige klima bloggere historierne, og tvinger de medsvorne medier til at dække skandalen, de fleste helst ville ignorere.

Problemet er dog, at dem der kaprede videnskaben for at spå om et lurendeArmageddon, med mindre vi gør præcis som de siger, har allerede gjort skade.

I det øjeblik de overbeviste politikere om, at vejen til at undgå vores endeligt var at sætte en pris på udledningaf kuldioxid i atmosfæren, var den uhellige alliance af store regeringer, store selskaber og store grønne smedet.

Store regeringer ønsker flere skatter. Store selskaber ønsker mere af din indkomst. Stor grønne ønsker, at du og dine børn skal bukke jer for deres agenda af gennemtvunget askese.

Hvad med at redde planeten spørger du? Det har aldrig handlet om at redde planeten. Det handler om penge og magt. Dine penge. Deres magt.

Hvis det havde handlet om redning af planeten, ville “cap-and-trade” (handel med CO2 kvoter) – hvor store regeringer, store selskaber og store grønne latterligt foregav, at vi vil “bekæmpe” global opvarmning og “redde planeten” – have været henvist til historiens skraldespand, da den ikke virker. Vi ved den ikke virker, fordi Europa´s fem år gamle cap-and-trade intet har gjort for at gøre vverden koldere.

Alt hvad den har gjort, er at skabe hedge fund managere, spekulanter og energi giganter med gigantiske profitter, mens de gør alle andre fattigere ved at presse energi omkostningerne op, og dermed tilsvarende med goder og tjenester, der behøver energi for at blive oplyste, opvarmede, nedkølede, vokset, konstrueret, fabrikeret, produceret og transporteret.

Læsere spørger ofte, hvordan de kan slå tilbage. For det første, glem alt om at de globale opvarmere nogensinde vil komme til fornuft. Det vil de ikke.

Send i stedet et brev til de ansvarlige politikere, og bed dem om at sætte en stopper for vanviddet.

Kilde: