Hvor meget er en rar mavefornemmelse værd?

Forskellige opgørelser over de samlede omkostninger til ikke vestlig indvandring til Danmark regner på lidt forskellig vis og kommer frem til lidt ...

Peder CFM,

12/09/2011

Forskellige opgørelser over de samlede omkostninger til ikke vestlig indvandring til Danmark regner på lidt forskellig vis og kommer frem til lidt forskellige tal. Dog har flere beregninger - deriblandt Rockwool fonden, og svenske socialforskere (som jo ikke må se på Sverige) - landet et sted i nærheden af 30 mia om året. Altså ca. 6.000 kroner per dansker, ung som gammel, i job og uden for. Jeg synes personligt at det er en rar følelse at tage imod uheldige mennesker fra andre dele af kloden, men når integrationen af dem i samfundet og på arbejdsmarkedet ikke går så godt, er jeg mindre begejstret. Og når det så koster min lille familie omkring 18.000 om året i alt, og man som tak får at vide at vi danskere bare er racister, ja så synes jeg sgu ikke det er den rare mavefornemmelse værd.

Jeg har spurgt nogle radikale bekendte, om hvor meget det er værd for dem. Om det er mere end de ca. 6.000/dansker/år, eller om det er noget mere, da de radikale jo vil øge både tilstrømningen og overførslen per indvandrer, men de glider bare af. Hvis der er nogle herinde, som gerne vil have slækket på grænserne (uden at lukke kasserne), vil jeg gerne høre hvordan I stiller jer. Hvilken pris der er jeres smertesgrænse.

Kilde: