Hvalfangst - Og danske politikkere samt pressens konfliktskyhed!

Følgende artikel var at finde på EB

Ikke angivet Ikke angivet,

30/12/2012

Følgende artikel var at finde på EB.dk d. 28. december: Japanske hvalfartøjer sætter kurs mod Antarktis (http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1890400.ece). For dem som har fulgt Sea Shepherds kampagne på Whale Wars på National Geographic over de seneste par år, så udnytter Japan et hul i konventioner til at fortsætte med denne unødvendige hvalfangst. Sådan er det jo!

I mellemtiden har Sea Shepherds udsendt en pressemeddelelse d. 26. december: Sea Shepherd Challenges Denmark at the European Commission

(http://www.seashepherd.org/news-and-media/2012/12/26/sea-shepherd-challenges-denmark-a Det handler om hvalfangst på Færøerne, og heri fremgår det at Danmark overtræder tre konventioner som vi har tiltrådt: Bern Convention, Bonn Convention og ASCOBANS. Denne sag har såvidt jeg kan se indtil nu fået nul presseomtale i DK!

Er den danske presse så konfliktsky? Og, hvor er vores danske politikkere når det handler om Danmarks omdømme og troværdighed? Jamen, det er jo et Færøsk anliggende - og således har politikkerne igen igen fraskrevet sig ethvert ansvar eller gryn af lederskab. Sådan er det jo!

Kilde: