Hvad har 3F brugt alle medlemmernes penge på? Vel ikke valgkamp..??

Erik Bøgh er utilfreds med 3F i Frederikshavn, fordi de - modsat alle andre relevante fagforbund - IKKE mødte op, og delte gaver ud til hans kone, ...

Lars Jensen,

30/09/2011

Erik Bøgh er utilfreds med 3F i Frederikshavn, fordi de - modsat alle andre relevante fagforbund - IKKE mødte op, og delte gaver ud til hans kone, da hun blev færdig med sin uddannelse på det lokale AMU-center. Man kan næsten smage småligheden og bitterheden i hans - i øvrigt forkortede - læserbrev i Nordjyske.

Men se så det ubehjælpsomme svar fra 3F-kammeraten, Poul-Erk Andersen Ålbæk:

"Hverken du eller din kone var nok ikke til den årlige generalforsamling, hvor vi fandt ud af at afdelingen ikke har overskud, Det er glædeligt, at mange 3.F,er tager en uddannelse-Skal vi så ansætte en person til at finde ud af, hvornår folk er uddannet og hvor? skal vi så også anstte en person til at køre hele Danmark rundt med gaver? Vi skal dgså have gaverne indkøbt. Det skal vel ikke bare være narresutter. Men hvis du har tid og økonomi, kan du måske hjæpe afdelingen. Kammeratlig hilsen  Poul-Erk Andersen Ålbæk"

Genkender man måden at argumentere på her fra 180grader? Kan man bygge en mere tydelig stråmand, end sætningen "vi så også anstte en person til at køre hele Danmark rundt med gaver?"

Til orientering har 3F mere end 100 lokalafdelinger i Danmark. Så hvis man VILLE dække hele landet med gaver, så behøvede det ikke at hænge på èn person.      

Men hovedårsagen til de manglende gaver - og deraf følgende misundelse og indebrændthed hos Erik Bøgh & kone - er altså manglende overskud i foreningen.

Så hvor blev forbundets mange penge af? Blev de mon brugt på valgkamp? Og mere valgkamp?

Og nu kan medlemmer ikke få gaver.

Hvad er det dog for et menneskesyn? :)