Hvad er sandheden Thorning?

Uanset udfaldet og juridiske beviser vil Skattekommissionen "afsløre" poltisk indblanding i Skat

Ikke angivet Ikke angivet,

14/11/2012

Uanset udfaldet og juridiske beviser vil Skattekommissionen "afsløre" poltisk indblanding i Skat.

Som om vi ikke vidste det.

Hvad der skal fraholde en skatteansvarlig minister i at påvirke sit ministerium eller deres sager forstår jeg ikke helt, men nuvel det må man ikke.

Indblandingen er jo ikke kun fra Venstre, det er jo også som vi har hørt fra Socialdemokratiet der både vil have Skat til at dementere rygter offentligt som er fremlagt af Thorning selv (eller Thornings repræsentant i mangel af Thornings villighed til at møde op selv)  og det viser sig også at Socialdemokratiet i 1999 har påvirket Skat til at gøre Thorning skattepligtig til trods for at man med Thornings ord "ikke kan få lov til at betale skat" når man er dømt til ikke at skulle betale skat.

Om dette problem så er klaret med en dækadresse hos mor eller i en til lejligheden købt lejlighed, gør ikke tingene bedre bortset fra jeg vil tro det er lettere at snøre Skat til at betale skat end at undgå at betale skat.

Tilbage til "root cause" som Six Sigma folk ynder at kalde grundproblemet:

Thorning er spekulant der aldrig fortæller sandheden i det man kan kalde "folkets forstand af sandhed" men glider af sandhed som Teflon i Blair'iske dimensioner.

Thornings historie lugtede engang, nu stinker den fordi jo dybere man graver jo flere lig ligger der begravet.

Vi bruger nu millioner på millioner på at afdække det grusomme i at nogen lagde hele afgørelsen frem i manglen af indfriet løfte fra HTS.

Men det der bliver gravet frem er langt mere interessant end resultatet af en politisk kommision, fordi vi ser alt det vi altid har frygtet nemlig at Skat så langt fra behandler borgere ens, og endda vil magisk finde og rette fejl for de rette. Ja selv væsentlige ændringer kan gøres i en håndvending, hemmeligt forståes.

Vi finder at Skat er mistænkeligt positiv overfor meningsfæller og endnu mere fantastisk at Skat kan arbejde så hurtigt at selv tidligere udtalelser samt uvillighed til at mødes kan ignoreres.

Vi finder også at Socialdemokraterne kan påvirke Skat til at finde folk skattepligtige eller ej, ikke via lovgivning men nej via interne retningslinier i Socialdemokratiet.

Socialdemokraterne er naturligvis mere magtfulde end folket, fordi de kunne rent faktisk få Thorning til at betale.

Tilbage står - og mit gæt er det bliver stårende - er hvem Thorning er og tror hun er.

Løftebrud, skattespekulation, Tysk leasing, privatskoler og manglende forståelse af forlig og ministre tegner et billede af en ekstrem utroværdig person, og den manglende åbenhed og ærlighed bestyrker dette.

Er det virkelig det nye ideal i Socialdemokratiet?

Vi sender Skat ud i baghaverne hos stakkels mennesker der ikke har råd til håndværker priser for at forhindre sort arbejde, vi sender Skat til razziaer i Metro og på veje for at finde snydere og i mellemtiden skal vi se Thorning der slipper afsted med det hele, inklusiv en stadig manglende forklaring af hele Sass sagen.

Sandheden om Thorning bliver nok aldrig kendt, jeg mistænker at den er mere kynisk end vi i det omklamrende Danske fællesskab kan forestille os.

Kilde: