Hvad er det, der foregår i Bruxelles lige nu?

Det er der vist ingen, der rigtig ved

Ikke angivet Ikke angivet,

18/03/2016

Det er der vist ingen, der rigtig ved. Ikke engang de direkte implicerede. Der skal være indgået en flygtningeaftale med Tyrkiet. Det lyder ikke rart. Foreløbig er kun lidt sluppet ud. Men det oprindelige aftaleudkast med Tyrkiet indeholdt jo følgende ildevarslende sager:

 

1) Illegale flygtninge, som er kommet til Grækenland fra Tyrkiet, sendes tilbage til Tyrkiet. Til gengæld vil EU modtage samme antal flygtninge fra de tyrkiske lejre. Altså en for en. Hver gang der sendes en flygtning tilbage til Tyrkiet, kan Tyrkiet sende en den modsatte vej. Pointen skulle være, at så foregår det ”under ordnede forhold”. Men for EU betyder det ikke én eneste flygtning mindre.


2) Visumtvangen mellem EU og Tyrkiet ophæves. Det betyder, at 78 mio. tyrkere, af hvilke stort set alle som bekendt er muslimer, får fri adgang til EU. Huhej, det er da noget, der rykker i islamiseringen af gamle, trætte Europa!


3) Der skal sættes skub i forhandlingerne om Tyrkiets optagelse i EU.


4) For denne nette aftale skal EU betale Tyrkiet en pæn sum (mener i skyndingen, det er 5 mia. euro om året. Hvis jeg husker galt, korrigeres jeg gerne).

 

Sådan en aftale vil godtnok sætte turbo på muslimernes indtog i Europa. Bytteforholdet over for Tyrkiet er jo en til en. Så summen forbliver den samme. Dertil kommer så fri indrejse for 78 mio. tyrkere. Og endelig skal man da ikke tro, at de ”ordnede forhold” på den tyrkisk-græske rute stopper menneskesmuglerne. De finder da bare andre veje. Nordafrika-Italien, Nordafrika-Spanien er vist allerede under overvejelse. Så der ingen grund til at antage, at tilstrømningen af illegale migranter vil tage af. Så de kommer oveni. Er der nogen, der efterhånden har styr på regnskabet? Jeg har ikke.

 

Jeg kan ikke forestille mig, at det efterhånden ret fundamentalistisk muslimske styre i Tyrkiet har bøjet af på andet end bagateller. Så den aftale, som nu efter al sandsynlighed vil blive indgået, kommer nok til at ligne ovennævnte udkast. Europa har virkelig, takket være det monster, som EU efterhånden har udviklet sig til, pantsat sin skæbne hos muslimerne.

 

Nu sættes speederen virkelig i bund på vejen mod afgrunden for Europa. Politikerne MÅ da være klar over det. Jeg kan ikke finde anden forklaring på deres vanvittige ageren, end at de er desperate. De aner simpelthen ikke deres levende råd. Og så ”be’r de bare guderne om godt vejr” og håber det bedste. Og imens bliver det bare værre og værre.

 

Puha. 78 mio. tyrkiske muslimer med fri adgang til Europa. Og samme antal ”organiserede” flygtninge som før. Plus det løse, de illegale, som bare kommer ad andre ruter.

 

Det ligner en ren hjerneblødning hos Europas politikere.  

 

Kilde: