Hvad er den bedste investering på langt sigt?

Det er en gængs opfattelse, at fast ejendom, aktier og obligationer er de bedste investeringer, man kan foretage sig

Ikke angivet Ikke angivet,

31/03/2010

Det er en gængs opfattelse, at fast ejendom, aktier og obligationer er de bedste investeringer, man kan foretage sig. Men forholder det så nu også sådan?

Ja, det gør det faktisk. Ingen mennesker kan have tabt penge på deres bolig fra slutningen af it-krisen og frem til finanskrisens udbrud i efteråret 2008. Det er også bevist over en 200 år lang periode, at aktier giver et større afkast end obligationer.

Men i Storbritannien, verdens mest spilleglade og grådige land, har man en forkærlighed for heste. Det bedste hestesystem, jeg til dato har stiftet bekendtskab med, er Cherry Bets og nærmere bestemt deres "The Cherry Pips System".

Nu tror mange sikkert, at det er fup, at man kan tjene næsten en million danske kroner om året ved at smide 1.000 kr. efter hver af deres opstillede heste om dagen, men det passer. Jeg har e-mailet med indehaveren af siden, og han fortæller, at de snart lancerer en brugerbetalingsbaseret løsning, så man kan få sendt dagens heste til sin e-mail for et vist beløb.

Så det er vist bare med at komme i gang!


Kilde: