Hvad er 180grader og dens skribenter.

180Grader er en borgerlig netavis med et klart liberalistisk sigte, der blev startet d

Ikke angivet Ikke angivet,

25. november 2010

180Grader er en borgerlig netavis med et klart liberalistisk sigte, der blev startet d. 30. april 2007 af journalist Ole Birk Olesen, Jimmi Meilstrup og Thomas Breitenbach Jensen. Netavisen skal efter eget udsagn udfylde et tomrum i den danske medieverden, der ifølge avisens grundlæggere ikke er borgerlig. Under mottoet "Man kan ikke lave en borgerlig avis uden borgerlige journalister"er det netavisens mål at udgøre et borgerligt alternativ til bl.a. papiravisernes netudgaver.

Avisen indeholder også andre budskaber end liberale, men disse vægtes sjældent højt af avisens egne læsere.

(Hvilket tyder på en vis ensretning og manglende interesse for hvad der sker uden for partiet som man ellers ville kunne få mere viden af)

Chefredaktør og redaktion består af Ole Birk Olesen alene. Artiklerne skrives af netavisens egne brugere, som også kan vurdere avisens artikler, således at de gode artikler får flere visninger. Siden har ca. 10.000 besøgende dagligt (aug. 2010)

Efter at have været her et stykke tid må jeg konstatere at nogle skribenter er komplet blinde i deres had mod regering og systemet og som pure nægter at læse og lære noget hvis det står på en side staten har medvirket til at lave og således kender disse personer intet til de danske love og andre hader stat og alle andre og er potentiele pøbel medløbere hvis der lige er nogen der "trykker på de rigtige knapper" som tænder dem af.

Men selvfølgelig er der også fornuftige tænksomme og intelligente imellem som ikke har det på samme måde som visse politikere der ikke aner hvad de laver eller stemmer på og som farer op af stolen og straks vil have ændret en eller anden lov for nu har vedkommende lige læst i avisen at lille Palle er faldet på sin 3 hjulede cykel (og at der har været nogle få andre tilfælde med små drenge der er faldet men uden det er oplyst at nogen af dem var retarderede og svimle til tider ) og nu må vi lave en lov der forbyder alle små friske drenge at cykle på 3 hjulet cykel for der er for mange der vælter og straks kommer pøbel mentaliteten op i alle der mener det samme og som straks kan se en mulighed for at promovere sig selv.

Det med stemmer på folks artikler skal man ikke tage seriøst eftersom nogle er lidt barnlige og konsekvent nedstemmmer folk der måske "har formastet" :-) sig til at sige dem imod eller andet som de *sådan lige* føler sig krænket af.