Hurra for Sexarbejdernes Interesseorganisation!

I dag meldte Sexarbejdernes Interesseorganisation vagt i gevær mod Københavns Kommunes skræmmekampagne mod sexkøb

Hanna Ella Sandvik,

04/12/2009

I dag meldte Sexarbejdernes Interesseorganisation vagt i gevær mod Københavns Kommunes skræmmekampagne mod sexkøb. De vil, som svar på de postkort og badges der er sendt ud fra til gæsterne på Klimatopmødet fra KK, tilbyde gratis sex såfremt man kan fremvise et sådant postkort.

Det er fantastisk at se sexarbejderne svare igen. Havde KK på andre måder hængt en speciel erhvervsgruppe ud, som de har gjort med sexarbejderne, havde der været ramaskrig over hele landet. Derfor er det sørgeligt, at sexarbejderne nu må miste fortjeneste for en fuldstændig fair service, bare fordi de store herrer på Rådhuset, har besluttet sig for at føre åben ildkamp imod disse "stakkels, forsvarsløse, misbrugte prostituerede".

SIO's (Sexarbejdernes InteresseOrganisation) modsvar beviser netop, at Københavnerkodekset er en fatal misforståelse af, hvordan man bedst hjælper sexarbejderne. At Sexarbejderne ikke er slagne kvinder og mænd, der bare ligger sig ned og spiller døde, når kommunen endnu engang forsøger at forringe deres arbejdsvilkår. 

Så hurra for SIO, der endnu engang beviser, at sexarbejde er et erhverv på linie med så mange andre og at vi ikke kan acceptere at staten endnu engang indtager rollen som moralsk overdommer på bekostning af ærlige folk, der bare vil udføre deres arbejde. 

Kilde: