HTS indfører nyt princip

HTS mener at "forsigtighedsprincippet" er nyt og unikt

Byggemand Bob,

22/11/2011

HTS mener at "forsigtighedsprincippet" er nyt og unikt... man kan ikke bruge penge før pengene er fundet krone for krone... men hvordan kan man så præsentere en finanslov med et underskud på 100 mia, spørger jeg bare. De mangler jo så at finde 100.000.000.000 kr ?!?!? Er princippet allerede brudt?

Ellers angriber HTS i ugens pressemøde den tidligere regering og de udmeldinger V kom med på deres årsmøde omkring ønsket om skattelettelser.

Dette står i skærende kontrast til den katastrofe af en finanslov 2012 HTS selv netop har forhandlet i hus med vennerne fra SF og EL og kun RV til at trække i den rigtige retning.

Finansloven laver ingen forbedringer der skal skabe varig vækst i DK - og erstatter 4000 varige jobs med midlertidige siger beregningerne.

Nu bebuder HTS at danskerne skal forberede sig på smalhans og hestekur... men betyder det at virksomhederne og dem der gider arbejde blot skal beskattes endnu hårdere? HTS har jo ellers lige lovet skattestop efter disse 5 mia extra blev kradset ind (årligt) - eller kan man forledes til at tænke at der nu faktisk tages fat i nogle reformer og lovændringer der vil gøre DK mere konkurrencedygtigt og som vil forbedre virksomhedernes konkurrenceevne mens der spares på den offentlige administration?

Man har vel lov at håbe... men mit motto er nogle gange, at intet er så skidt, at det ikke kan blive værre... så lad os nu se... 

http://finans.tv2.dk/nyheder/article.php/id-45917618:thorning-lover-danskerne-smalhans.html

Kilde: