Hård kritik af politiet i juletræssagen

- Jeg synes, det er stærkt angribeligt, hvis politiet klandrer os for at en af vores sendevogne blev angrebet i Egedalsvænge

Ikke angivet Ikke angivet,

12/11/2012

- Jeg synes, det er stærkt angribeligt, hvis politiet klandrer os for at en af vores sendevogne blev angrebet i Egedalsvænge. Vi er ude at dække en demokratisk underskriftsindsamling i et beboelsesområde. Det er søndag formiddag. Der er altså ikke tale om nogen krigszone, siger nyhedschef ved TV2, Jacob Nybroe og fortsætter:

- Jeg synes i øvrigt, at det er horribelt, at vi bliver angrebet på den måde, som vi gjorde derude. Det er både et angreb på os og på pressens vilkår i det hele taget, siger nyhedschefen.

(...)

Mener politiledelsen virkelig, at hvis der sættes spørgsmålstegn ved de beslutninger, som et muslimsk flertal har truffet, at så er det farligt for pressen at tage ud og dække sagen? spørger integrationordfører Martin Henriksen (DF).

http://www.bt.dk/krimi/tv2-om-horribelt-angreb-staerkt-angribelig-kritik-fra-politiet
-------------------------------------------------------------------

På Facebook tordner Pia Kjærsgaard mod hvad hun kalder en »vattet« holdning hos politiet:

- I en retsstat må man forvente at politiet står til rådighed for at beskytte borgerne, og at en fri presse skal kunne arbejde uhindret. Men vagtchefen for Nordsjællands Politi Dan Houtved, synes ikke, det er en god ide at køre ind i et højspændt område. Det ville han nok ikke selv have gjort, hvis han havde været journalist, forklarer han. Hvor er vi henne?

http://www.b.dk/nationalt/pia-k.-kritiserer-vattet-politi

Kilde: