Hør så efter for Søren

Fra Etichas blogI dagens Jyske Vestkysten (ikkeon-line) har Søren Krarup fået frie hænder – eller skulle jeg sige –han har taget det frie ord i sin...

Slettet bruger,

04/02/2010

Fra Etichas blog

I dagens Jyske Vestkysten (ikkeon-line) har Søren Krarup fået frie hænder – eller skulle jeg sige –han har taget det frie ord i sin mund. Meget engageret gennemgår ogbehandler Søren Krarup den sidste måneds “Hvem sagde hvad, hvordan oghvorfor” om muslimerne, – en diskussion, der begyndte før jul med LarsHedegaards snart kultagtige dogmeinterview, fortsatte med både Krarupsegen og til sidst hans tro væbner og fætter, Jesper Langballe’s, nogetnonchalante, men desto mere omtalte slængbemærkning om muslimskekvinders kranke skæbne. Som sædvanligt skriver han “alt for meget”, Søren Krarup! For eksempel i det 4 afsnit hedder det:(…)Og den vestlige kristenhed ville komme i en frygtelig fare, fordiflertallet af indvandrerne var muslimer, og har man blot den mindsteviden om forskel på kristendom og islam, ved man, at der var enfrygtelig risiko for uløselige konflikter, fordi islam er på krigsfod med alt, hvad der hedder kristendom. (…)De sidste 4 ord er simpelthen hjerteskærende for meget!. Islam er på krigsfod med alt! Basta! Den afsluttende sætning i Krarupsindlæg er meget rammende, den handler om de store bølger, der rejstesig på grund af de omtalte personer retoriske fejlslag eller måskesnarere de uvidende modtageres mere eller mindre bevidstemisforståelser. Den sætninger siger det meste om pressens øjeblikkeligeseriøsitet og forfatning:(…)Hvad de (Lars Hedegaard, Krarup, Langballe mm) egentlig skrev om,interesserede ikke “pressens gentlemen”. At der var tale om et opgørmed islams kvindesyn, som reducerer kvinden til et andenrangs menneske,kunne og ville ingen af disse overfladiske journalister forstå.(…)Min egen tilføjelse:
Vi der deler Krarups, Hedegaards og Langballes syn på islam bliver ogsåofte beskyldt for at “køre på lokumsbillet på muslimske kvindersulykke”! Jeg vil nok hellere udtrykke det sådan, at alle de prominentepappenheimere, der altid forvarer det frie ord, undtagen når anvendestil at angribe islam oo gøre opmærksom på dene ideologis storeslagside, har hovedet godt nede i “lokummet”, når det drejer sig om atstå op for de aller svageste – som de altid ellers påberåber sig atrepræsentere!
Lad mig lige gentage nobelprisvinderen Wole Soyinka’s ord om England: “England er en kloak af fundamentalistiske islamister!”I Danmark findes der absolut et“mindre” latrin af de samme [fundamentalistiske islamister] og deresberedvillige halal-nyttige idioter!HEJPS! Er du interesseret i hele artiklen, kan jeg maile den, hvis du skriver til mig her!Kilde: