Hjælp, min kone er (stadig) skide sur - danske mænd er pissekoste...

Først kom der 6 programmer i 2009, så kom der 6 programmer til, i 2010 og hvem ved – måske kommer der 6 programmer mere i fremtiden?

Torben Nielsen,

06/12/2010

Først kom der 6 programmer i 2009, så kom der 6 programmer til, i 2010 og hvem ved – måske kommer der 6 programmer mere i fremtiden?...

I 2009 skabte de første 6 programmer en smule røre i hønsegården – især hos hønemoderen: Nanna Gersov, som har sin egen blog på Urbanblog.dk Nanna Gersov fik den brilliante idé, at skrive til DR att.: Jacob Mollerup (Programchef for Etik og Klagesager - i daglig tale lytternes og seernes redaktør.) med kopi til producerne: Sofia Fromberg og Dorthe Gad Thuemoes, med det formål, at få lukket den hjemmeside, som DR2 havde tilvejebragt som støtte og introduktion til de producerede 6 programmer. En hjemmeside, som Nanna Gersov fandt så stødende og usaglig, at hun frygtede for sine medsøstres helbred ud i det ganske, danske land – citat: ...som jeg finder ekstremt kvindehadsk og kvindeundertrykkende og som jeg anmoder om bliver stoppet øjeblikkeligt...

Nanna Gersov giver i sin blog udtryk for sin ”frygt” for voldelige udbrud i forbindelse med hjemmesidens udtrygsform og udsendelsernes indhold – en frygt som tydeligt ses i dette citat: Især finder jeg hjemmesiden afskyelig og jeg beder indtrængende om, at den lukkes. Jeg frygter at der er kvinder, som vil blive undertrykt yderligere, slået, hånet eller slået ihjel, da mænd opildnes til at slås imod kvinder i udsendelserne. Der tilskyndes til had, hvilket er ulovligt.

Det pågældende indlæg på Nanna Gersovs Blog ”inviterede” selvfølgelig til en del kommentarer – både fra mænd og kvinder – som på, mere eller mindre flatterende måde, og tone, udtrykte de kommenterendes meninger om, både: Nanna Gersov og programmerne.

Det kan da anbefales, at læse hele indlægget med kommentarer og alt for den vej igennem at danne sig, sin egen mening!

Ligesom Nanna Gersov, er jeg skuffet over udsendelserne – ikke idéen! Idéen med udsendelserne er absolut i orden, efter min mening og da det første program rullede over skærmen sad jeg forventningsfuld i min ynglingsstol med kaffen brygget, småkagerne klar og fødderne op på den tilhørende skammel. Behageligt tilbagelænet efter en ulige og hård kamp om TV-rettighederne med en samling teenagere, som under højlydte protester og voldsomt gestikulerende adfærd, i uretfærdighedens urimelige navn, påberåbte sig denne ret i forbindelse med et-eller-andet intetsigende reality program, omhandlende en flok kendishungrende unge mennesker i et urealistisk, adfærdsprovokerende, scenarie.

Som sagt: Jeg havde tilkæmpet mig retten til at sidde, forventningsfuld, foran familiens TV med ét for øje: At se den første udsendelse om koner, som er skide sure!

Skuffelsen bredte sig i min krop, som udsendelsen skred frem og mit intellekt blev i dén grad fornærmet – måske endda mere pinligt berørt, end fornærmet! Jeg sad, under udsendelsen – og de efterfølgende 5 – og blev mere og mere indigneret over den lidet flatterende måde, som de medvirkende mænd, med undtagelse af enkelte, kom til at fremstå – pissekoste, alle til hobe!... Specielt fremstod de ukendte mænd, som pissekoste og piverøve – en fremtoning, som i dén grad smittede af på os andre mænd. Det var én lang hylende, ydmygelse af dén ganske lille rest af mandighed, som efterhånden er tilbage i danske mænd. En utiltalende og selvdestruktiv, fornedrelse af den absolut sidste rest af mandighed, der findes i dette land, som uden sammenligning med resten af verden, gennem årtier, er blevet til feminismens ubestridte højborg. Et lille land, højt mod nord, hvor feminismen – på klogeste vis – har undermineret og totalt udraderet dén mandighed, som danske mænd – utvivlsomt – er blevet født med, i lighed med mænd over hele verden. Danske mænd er, utvivlsomt, de mindst maskuline og mandige mænd i verden og de første 6 udsendelser i rækken kunne i dén grad bekræfte denne påstand. De seneste 6 udsendelser har ikke efterladt et meget bedre indtryk – dog en smule bedre, end efter de første 6.

Igen må jeg konstatere, at danske mænd er verdensmestre til, at ydmyge sig selv og det forbavser mig ikke, at danske kvinder mister respekten for deres mænd og dermed lysten til disse pissekoste, som tror, at hvis bare de kan appellere til den kvindelige moderfølelse og det medfødte omsorgsgen med lidt ”drengegråd”, så kan de fortsætte dén enfoldige interaktion med det kvindelige køn – dét ka' de ikke!

I alle 12 udsendelser fik jeg næsten væmmelse over de ukendte ”mænd” (også en del af de kendte) som udtalte sig og derfor har jeg ikke svært ved, at forstå, f.eks.: Nanna Gersov og med hende, andre kvinder, der finder udsendelserne komiske, fordummende og lidet flatterende for det mandlige køn – generelt.

Det ærgrer mig, i dén grad, at DR ikke tør tage skridtet fuldt ud og bruge Hansens hårfjerner – at ingen tør lave et program (programserie) for mænd! Et program, som virkelig går i dybden med den manglende mandighed og den derfor fremherskende feminisme. Et program for mænd, af mænd! Symptomatisk for vor lille hønsegård: Danmark, er de omtalte programmers producere kvinder! Naturligvis er det kvinder, som trækker i trådene bag kulissen – ingen mænd i DR kunne få dén idé, at det kunne være formålstjeneligt og fantastisk med en programserie om mænd i en feministisk virkelighed. Næe, nej – ingen mand kunne få dén tanke, kun kvinder kunne tænke så langt og dermed blev resultatet da også derefter.

En programserie på 12 udsendelser, som har udstillet og ydmyget den sidste rest af mandighed, der nu endelig er blevet ”nedkæmpet” og overgået til historiefortællerne. Meget typisk for et samfund, som på alle områder er blevet gennemsyret af feminismen og dén dagsorden, som dermed følger. En dagsorden, som igen og igen indtager den offentlige debat med tumpede krav, som eksempelvis kvoteordninger i ligestillingens hellige og politisk korrekte navn. Ligestilling for enhver pris, ligestilling på alle områder, ligestilling på alle niveauer, ligestilling uanset sociale og samfundsmæssige konsekvenser.

Mænd og kvinder tænker forskelligt, handler forskelligt, opfører sig forskelligt, er fysisk forskellige og – formodes det – lavet til forskellige opgaver.

Jeg er overbevist om, at hanner og hunner er lavet til forskellige opgaver fra tidernes morgen – det har aldrig været meningen, at de skulle ligestille sig i ét og alt. Det har aldrig været meningen, at kønnene skulle blive lige gode, eller lige dårlige, på alle tænkelige måder. Jeg er overbevist om, at kønnene udfylder forskellige roller/funktioner i forhold til arten og dét liv den udfolder - hvis dette ikke er tilfældet begriber jeg ikke forskelligheden på kønnene!

Dette betyder ikke, at jeg ikke er enig i, at begge køn skal have lige muligheder for at træffe dét valg, som den enkelte føler sig ”kaldet” til. Begge køn skal naturligvis kunne udfolde sig frit i dét omfang den enkeltes evner og ønsker rækker – ikke fordi en tumpet og unuanceret dagsorden forlanger det!

Lige muligheder betyder, at ét køn ikke skal begrænse det andet køn, at udfolde sine evner og ønsker. Lige muligheder betyder, at begge køn skal have lige adgang til: Undervisning, uddannelse, politisk indflydelse, jobmuligheder, religiøs indflydelse & udfoldelse, økonomi, erhvervsmæssige topposter m.v. Lige muligheder betyder, at begge køn har krav på respekt for deres forskellighed og dermed tilgang til livet.

Lige muligheder betyder IKKE, at der skal foretages kvoteringer på baggrund af kønnet. Lige muligheder betyder IKKE, at fordi et køn er fysisk overlegent har det ret til, at undertrykke det andet køn.

Lige muligheder, som den enkelte selv kan forvalte og anvende til lige netop dét, som han eller hun har evner og ønsker til. Sådan ér det bare ikke i den virkelige verden...endnu!

Den virkelige verden ser helt anderledes ud – ikke dét, ovenfor, beskrevne glansbillede, men en verden fuld af respektløs, utilstedelig og diskriminerende adfærd og opførsel.

Vor egen lille hønsegård er i sandhed et udtryk for en svimlende udvikling, der ikke lader nogen noget tilbage at ønske. Danmark har undergået en fantastisk og epokegørende udvikling, både hvad angår velfærd, som den såkaldte: Ligestilling.

Danmark er dét land i verden, hvor flest kvinder har indflydelse på politik, religion, erhvervsliv, økonomi, uddannelse, opdragelse og familie. En utrolig og historisk udvikling, som ikke kender sin mage i den resterende del af verden. De nordiske lande er feminismens højborg (i særdeleshed: Danmark) – samfund, som feministerne, med kløgt og god strategi, har underlagt sig og snart overtaget totalt.

I ka' roligt slappe af kære kvinder – I behøver ikke være bange for ikke at få dén! Det er uundgåeligt, at vi (mænd) ka' fastholde dén ret meget længere, så tag det helt roligt og chill – den kommer helt automatisk til jer, som en rudekuvert fra skat...uden, at I behøver kneppe nogen som helst for den.

MAGTEN! Magten vil blive jeres, uden tvivl, og indenfor en overskuelig fremtid – højst en generation, eller to (måske 3). I får magten i verden, så bare tag det roligt og brug tiden indtil da, på en fornuftig måde – forestil jer, hvad I vil bruge den til! Tænk over, hvordan I vil forvalte den og lær af historien – lad nu være med at efterligne os (mænd), forvalt den ikke på samme indskrænkede måde!

Herfra skal der lyde et kæmpe: HURRA, HURRA, HURRA! Jeg har intet imod, at kvinderne tager magten i verden, det rager mig en fracking høstblomst og generer end ikke min mandlige stolthed på nogen måde. Min selvtillid får ikke et knæk og min diller bliver ikke mindre (ka' den ikke) af girlpower – jeg føler mig ikke mindre mandig over, at kvinderne indtager den politiske magt, bestyrelsesposterne, medierne og den samfundsmæssige udvikling. Jeg forventer ikke at få mindre fisse i fremtiden, eller at alle kvinder bliver lesbiske og ikke længere gider føde børn. Jeg har ikke tænkt mig, at ændre på mig selv, min livsførelse eller liv bare fordi en flok langhårede, magtliderlige og korrupte, dillerløse, kællinger tager magten i verden – IKKE på vilkår!

Lad dem ENDELIG få den skide magt og lad så os mænd få FRED – fred for kvindernes evindelige brokken og snagen. Fred for den evige jagt på den perfekte bolig, det perfekte bryllup, den perfekte familie og den perfekte karriere. Lad os for helvede være i fred og brug tiden på den, umådeligt, eftertragtede magt – lad jer opsluge af den, så vi ka' få fred til at være.

Når I så endelig har taget magten, kære kvinder, så håber jeg, at I vil nyde dén og finde dén lykke, som i – fejlagtigt – tror, der medfølger. Jeg håber, at I vil forvalte den på en måde, som vil tjene jer til ære og ikke som vi (mænd) har forvaltet den...meeeen...tro mig: Det bliver ikke en skid bedre!

Det vil ikke forandre stort i verden, at det er kvinder, som har magten – kvinder er ikke en skid bedre end mænd, de er lige magtliderlige begge køn. Verden bliver ikke et bedre sted – der er jo mennesker i den – og store verdensomspændende emner, som: Fattigdom, miljøkatastrofer, vejrforandringer, global opvarmning, krig, flygtningeproblemer osv. bliver ikke løst, eller formindsket.

Det løser ikke jordens overbefolkningsproblem, eller politiske uoverensstemmelser lande imellem. At kvinder tager magten, betyder blot, at der sidder en kvinde ved rorpinden og styrer skibet i samme retning, som hendes forgænger: Manden!

Kursen bliver ikke lagt om – åhhh jo, en anelse i de enkelte "søer", måske, men ikke på det globale, stormombruste, "hav". Den kurs, som er afstukket – forbrugs- og velfærdskursen – fastholdes i det store hele og ingen kvinde med respekt for sig selv og sine børn vil omfordele den forbrugsfest, samt velfærd, mændene har skabt, gennem kynisk og målrettet udnyttelse af: Jordens og menneskelige resurser. En velfærd, som sikrer kvindens børn et godt og ubekymret liv med rigelig mad, fornødenheder og luksus – en velfærd, som INGEN kvinde vil tage fra deres børn!

Verden forandres ikke – der vil fortsat være krig, sult, ødelæggelse og uretfærdighed – når kvinderne tager magten. Kvinder er ligeså korrupte, ligeså kyniske, ligeså dumme, ligeså magt- & kapitalliderlige som mænd - intet har, historisk, kunnet modbevise denne påstand!

Når hele dette cirkus løber af staben, verden over, kan mænd forhåbentlig få fred til, at finde deres plads i denne nye verdensorden – redefinere sig selv som mænd og stoppe dét fracking piveri og lade pissekosten blive i skabet. Forhåbentlig findes der så tilstrækkeligt med mandighed tilbage i verden, at mænd ka' se ud over feministernes evindelige og unuancerede pladder og ”genføde” sig selv som værdige, respekterede og maskuline individer, der ikke ligger under for den kvindelige definition af, hvordan verden SKAL se ud...i deres feministisk, perfekte, glansbillede!

MÆND! Tag ansvar for jeres liv, tag ansvar for jeres mandighed og respekter den forskellighed, som livet har tillagt kønnene – vær de kloge og lad kvinderne få deres magt, så de ka' ydmyge sig selv og komme til erkendelsen af, at magten for magtens skyld ikke fører lykken og lige muligheder med sig.

 Jeg kan kun opfordre DR til, at lave en programserie for mænd, af mænd. En programserie, som tør udfordre den feministiske overmagt og sige dét som behøver at blive sagt i denne forbindelse og ikke bare lade to fracking kvinder fortolke og formidle et budskab, som i dén grad fortjener bedre!

Kilde: