Hjælp med at stoppe krigen mod Cannabis, og stof brugere, ved at underskrive The Vienna Declaration.

Det er tid til at acceptere at krigen mod stof brugere, har fejlet, og lave narkotikapolitik som på en meningsfuld måde kan beskytte samfundets sun...

Ikke angivet Ikke angivet,

28/06/2010


Det er tid til at acceptere at krigen mod stof brugere, har fejlet, og lave narkotikapolitik som på en meningsfuld måde kan beskytte samfundets sundhed, og sikkerhed, ved hjælp af dokumentation, og ikke ideologi.
Regeringer, og internationale organisationer, har etiske, og juridiske forpligtelser, til at reagere på denne krise, og må forsøge at vedtage alternative bevis baserede strategier, der effektivt kan reducere skader af narkotika, uden at skabe skader i sig selv. Vi, undertegnede, opfordrer regeringer og internationale organisationer, herunder FN, til:

Foretage en gennemsigtig gennemgang af effektiviteten af de aktuelle narkotikapolitikker.
Gennemføre og evaluere en videnskabsbaseret, for folkesundheden, tilgangsvinkel, til at behandle den enkelte, og samfundets skader, som følge af narkotikamisbrug.
Afkriminalise stofbrugere, opskalere den bevis baserede behandling for narkotikamisbrug, og afskaffe ineffektive obligatoriske narkotikabehandlings centre, der krænker verdenserklæringen om menneskerettigheder.
Utvetydigt støtter og optrappe finansieringen til gennemførelsen af den omfattende pakke af hiv indgreb beskrevet i WHO, UNODC og UNAIDS målfastsættelse.
Meningsfuldt inddrage medlemmer af de berørte samfund i udvikling, overvågning og gennemførelse af tjenester og politikker, der påvirker deres liv.

Vi opfordrer desuden FN's generalsekretær, Ban Ki-moon, til hurtigst muligt at iværksætte foranstaltninger til at sikre, at FN-systemet, herunder Det Internationale Kontroludvalg for Narkotika-taler med én stemme for at støtte afkriminalisering af stofbrugere, og gennemførelse af bevis baseret tilgang til stof control.

Læs meget mere her , og skriv under. Det tager mindre end 1 minut. Det kan være et meget vigtigt skridt mod bedre samfund verden over, og legalisering/afkriminalisering, af brug af Cannabis, og andre stoffer.

http://www.viennadeclaration.com/the-declaration.html

Tak!
Politikkere der støtter fortsat kriminalisering af Cannabis, støtter direkte organiseret kriminalitet !

Ovenstående er oversat af Google oversæt, og rettet lidt til af mig, så fejl forekommer.

Kilde: